Μαζοκοπάκη: "Παρά τις δυσκολίες μπορούμε"

Με τον ΝΟ Χανίων να στέφεται πρωταθλητής και να ξεχωρίζει σε όλους του τελικούς των αγωνισμάτων, ολοκληρώθηκε χθες στο ανοικτό Κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης κατηγορίας Κορασίδων Α’ (12-14/4).

Από πλευράς πρωταθλητών, στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, μίλησε η αρχηγός Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη μετά την απονομή του τροπαίου στην ομάδα της Κρήτης.

Η 15χρονη αθλήτρια του ΝΟ Χανίων κατέκτησε, εκτός του Κυπέλλου, χρυσό μετάλλιο σε Ομαδικό και Κόμπο, ασημένιο στο Ντουέτο και χάλκινο στο Σόλο και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Σίγουρα πάντα το να παίρνεις φτάνεις στην κατάκτηση του τροπαίου σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι κάτι το σπουδαίο. Για μας αποκτά πολύ μεγαλύτερη αξία αυτή η πρωτιά γιατί έρχεται μέσα από τεράστια προσπάθεια όλο το χειμώνα.

Δείξαμε πως παρά τις δυσκολίες μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια της ομάδας και σε όσους έχουν συμβάλλει για αυτή την επιτυχία.

Θέλω να πω τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην προπονήτριά μου, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα για την τεράστια βοήθεια και φυσικά στους γονείς μου που με στηρίζουν σε κάθε μου προσπάθεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου