Καλαμάτα - Α.Ο. Χανιά 1-1

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι στην Καλαμάτα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Α.Ο. Χανίων για την 23η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της football league 2.

Η Χανιώτικη ομάδα προηγήθηκε στο 21ο λεπτό όμως δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα στο σκορ μέχρι τέλους καθώς ισοφαρίστηκε από τον Ηλιόπουλο στο 71' (ενώ δύο λεπτά έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της).

Ο ΑΟΧ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολης του Πάγκαλου στις καθυστερήσεις. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διώτης (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), ο οποίος εκτός της αποβολής (στο 91') του Πάγκαλου, έδειξε την κίτρινη κάρτα στους:

Τσόπελα, Ηλιόπουλο, Τσιμικλή, Ζντράβγκοβιτς, Κορτσινίδη, Μποχώνη, Τσάτσο, Γωνιωτάκη. Το φιλμ του αγώνα σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportstonoto.gr:

5' κόρνερ του Ρήγα, στο πρώτο δοκάρι ο Πούτσης στέλνει με τακουνάκι την μπάλα άουτ.

7' σουτ του Μπελεβέντη από αριστερά, ο Θεοδωρόπουλος δεν βρήκε την μπάλα αλλά ο Ψυχουντάκης έδιωξε πάνω στη γραμμή!

11' κάθετη του Ζαντριά από αριστερά προς τον Πάγκαλο, ο Τρίψας έδιωξε με τάκλιν. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού, ο Ζντράβκοβιτς έπιασε την κεφαλιά που πέρασε μόλις άουτ!

14' κίτρινη κάρτα στον Πάγκαλο για θέατρο από τον Διώτη.

20' ισορρόπησαν το παιχνίδι τα Χανιά, μετά το σχετικά ενθουσιώδες ξεκίνημα των γηπεδούχων.

21' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ! Κόρνερ του Τσάτσου, κεφαλιά του Ζντράβκοβιτς, ο Τριανταφυλλάκης έδιωξε επί της γραμμής αλλά η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του εξουδετερωμένου Κυριακόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα της Μαύρης Θύελλας

27' εκτέλεση φάουλ από τον Τσάτσο, ο Ψυχουντάκης ξέφυγε από τον Ψυχογιόπουλο αλλά από το σημείο του πέναλτι αστόχησε με κεφαλιά!

29' εκτέλεση κόρνερ από τον Τριανταφυλλάκη, άστοχη έξοδος του Θεοδωρόπουλου αλλά ο Σαραντόπουλος δεν μπόρεσε να σκοράρει με δύσκολη κεφαλιά.

34' ένταση μεταξύ Σαραντόπουλου και Ηλιόπουλου μετά από φάουλ του πρώτου, κίτρινη κάρτα στον Ζντράβκοβιτς που ενεπλάκη στην "κοκκορομαχία"!

36' συρτή σέντρα του Μπελεβέντη από δεξιά, ο Πούτσης επιχείρησε το σουτ αλλά κοντραρίστηκε από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

40' το 0-1 παραμένει με άνεση από πλευράς της ομάδας των Χανίων.

45+ ο Πάγκαλος τροφοδότησε με κάθετη τον Ζαντριά που σκόραρε αλλά το γκολ ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

47' κίτρινη κάρτα στον Τσατσαρή.

55' μακρινή εκτέλεση φάουλ από τον Τριανταφυλλάκη, η μπάλλα πήρε περίεργη τροχιά αλλά ο Θεοδωρόπουλος δεν ανησύχησε.

57' καλή στιγμή για τη Μαύρη Θύελλα, Ηλιόπουλος και Πούτσης συνδυάστηκαν και ο Ηλιόπουλος τροφοδότησε τον Σαραντόπουλο αλλά το σουτ του κόπηκε με αυτοθυσία από τον Παπαζούδη.

58' διπλή αλλαγή για τους γηπεδούχους: Βασίλεφ και Γεωργιόπουλος παίρνουν τη θέση των Σαραντόπουλου και Μπελεβέντη.

59' αναγκαστική αλλαγή για τον ΑΟ Χανιά, ο Γωνιωτάκης πήρε τη θέση του Ζαντριά.

65' κούρσα του Κορτσινίδη από δεξιά και σέντρα του στο κέντρο της περιοχής, ο επερχόμενος πάγκαλος με απευθείας βολέ έστειλε την μπάλα άουτ.

69' εκτέλεση κόρνερ από τον Τσάτσο, πρώτη κεφαλιά από τον Τσαρσαρή, δεύτερη (ανάποδη) από τον ανενόχλητο Γωνιωτάκη από το ύψος της μικρής περιοχής, δεν ευτύχησαν τα Χανιά να κάνουν το 0-2!!!

71' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ, μετά από αναταραχή στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Βασίλεφ τροφοδότησε τον Ηλιόπουλο που έγραψε το 1-1!!!

76' κίτρινη κάρτα στον Κορτσινίδη.

78' ο Μποτωνάκης περνάει στη θέση του Ζντράβκοβιτς.

85' σουτ του πάγκαλου μέσα από την περιοχή, σωτήρια κόντρα του Τσόπελα που έδιωξε σε κόρνερ.

85' Μπιζίμης αντί Τρίψα.

86' Ταταράκης αντί Δουμάνη.

88' κίτρινη κάρτα στον Μποχώνη.

90+ ένταση έξω από την περιοχη της Μαύρης Θύελλας μετά από φάουλ του Τσόπελα. Μικρή διένεξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων που οδήγησε τον Διώτη να δείξει την κίτρινη σε Τσιμικλή, Ηλιόπουλο από τους γηπεδούχους και Πάγκαλο και Τσάτσο. Για τον τελευταίο ήταν η δεύτερη και πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια! Ο Τσόπελας δέχθηκε επίσης κίτρινη για το φάουλ που έκανε, ενώ ακόμα μία πήρε ο Γωνιωτάκης για σπρώξιμο στην εκτέλεση του φάουλ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Καλαμάτα (Κακαλέτρης-Σακελλαρόπουλος): Κυριακόπουλος, Τσόπελας, Σαραντόπουλος (56' Βασίλεφ), Ψυχογιόπουλος, Τρίψας (85' Μπιζίμης), Πούτσης, Μπελεβέντης (56' Γεωργιόπουλος), Τσιμικλής, Τριανταφυλλάκης, Ρήγας.

ΑΟ Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Κορτσινίδης, Μποχώνης, Ψυχουντάκης, Τσατσαρής, Ζντράβγκοβιτς (78' Μποτωνάκης), Παπαζούδης, Δουμάνης (86' Ταταράκης), Πάγκαλος, Τσάτσος, Ζαντριάς (58' λ.τ Γωνιωτάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου