Μινώταυρος: Αποτελέσματα των ακαδημιών

Δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ο σημερινός απολογισμός των ομάδων της ακαδημίας Μινωταύρου στα σχετικά πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣΧ. Η ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας των Μουρνιών:

Παίδες: 9η αγωνιστική
Μινώταυρος-Ροδωπού 4-0

«Άνετη επικράτηση για τα παιδιά του Γιάννη Λιουδάκη με αντίπαλο τα Ροδωπού με σκορ 4-0. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, σαφώς ανώτερη η ομάδα του Μινώταυρου "καθάρισε" εύκολα έχοντας για πρωταγωνιστή το νέο απόκτημα των Νέων Μινωταύρου, Νίκος Μανουσάκης που πέτυχε 2 γκολ στο επίσημο ντεμπούτο του. Τα άλλα γκολ για τα δεύτερα του Μινώταυρου οι Μαρκογιαννάκης Μ. και Λιμογιάννης.»

Προτζούνιορ: 13η αγωνιστική
Νέοι Χανίων-Μινώταυρος 2-6

«Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ και έχοντας 3 δοκάρια αλλά και πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, τα παιδιά του Δημήτρη Κατσαβριά κέρδισαν με 2-6 την αξιόμαχη ομάδα του Δημήτρη Αγγελάκη. Το ημίχρονο τέλειωσε 1-3 και στο δεύτερο ημίχρονο πολλές αλλαγές και ευκαιρία για κάποιους παίχτες να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Τα γκολ για τον Μινώταυρο: Μωραϊτάκης Άγγελος 2, Στόιτσος Γιάννης 2, Κογιαννάκης Μπάμπης, Τσάλα Άγγελος.»

Προπαίδες: 13η αγωνιστική
Μινώταυρος-Ηρακλής Ν. 1-1

«Ισοπαλία 1-1 για τους προπαίδες του Γιώργου Παπαβασιλείου σε μία μέτρια εμφάνιση. Το ημίχρονο έληξε 0-1 υπέρ του Ηρακλή, με τα παιδιά του Παπαβασιλείου να παρουσιάζουν ελαφρά βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο και να καταφέρνουν τελικά να ισοφαρίσουν σε 1-1. Το γκολ για τον Μινώταυρο πέτυχε ο Ταχίρ.»

Τζούνιορ: 13η αγωνιστική
Πανακρωτηριακός-Μινώταυρος 4-0

«Με ήττα συνέχισαν τα τζούνιορ του Μινώταυρου. Αυτή τη φορά με 4-0 από το Ακρωτήρι (θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο ο Μινώταυρος είχε κερδίσει με 4-2).»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου