Νίκες για τις ομάδες της ακαδημίας Νέας Κυδωνίας

Νίκες σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα αυτό την αγωνιστική για τις ομάδες της ακαδημίας ποδοσφαίρου Νέας Κυδωνίας. Ιδού η σχετική ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας της:

ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ U-2001: ΙΝΚΑ - ΑΟΧ 3-0

«Έβδομη νίκη για την ομάδα μας, αυτή τη φορά επί του Α.Ο.Χ. Το σκορ για τους μικρούς προπαίδες μας, άνοιξε ο Αρτίν με σουτ μέσα από την περιοχή στο 9΄ έπειτα από όμορφη ασίστ του Κοντοκριθάκη.

Τα τέρματα της ομάδας μας διπλασίασε ο Φραγκιουδάκης 4 λεπτά αργότερα και το τελικό 3-0 σημείωσε ο Τρίτσης στο 52΄ με κοντινό πλασέ.

Η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν σχετικά καλή, χωρίς μεν πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά με σημαντικό στοιχείο ότι δεν απειλήθηκε ούτε μια φορά καθώς είχε την κατοχή της μπάλας συνεχώς...»

U-2000: Α.Δ.Ν. ΚΥΔΩΝΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛ. 12-0

«Σε ένα παιχνίδι που δεν αξίζει ιδιαίτερης κρητικής, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν πολύ μεγάλη, οι μεγάλοι προπαίδες μας κέρδισαν την ομάδα του Αστέρα Χαλέπας με 12-0.

Το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί από το πρώτο 15λεπτο, αφού το σκορ είχε γίνει κιολας 5-0, σκορ με το οποίο έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν άλλα 7 γκολ. Για την ιστορία οι σκόρερ της ομάδας μας ήταν οι:

ΚΟΥΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΣΤ (4)
ΔΡΙΚΑΚΗΣ ΝΙΚ. (2)
ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΝΙΚ (2)
ΠΟΛΥΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΝΙΚ
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ Π.
ΜΠΕΛΩΝΗΣ ΔΗΜ.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην αξιόμαχη ομάδα της Χαλέπας, που ξεκινά την αναδιοργάνωση των ακαδημιών της, για την προσπάθεια που κάνει.»

ΤΖΟΥΝΙΟΡ: Α.Ο. ΧΑΝΙΑ - Α.Δ.Ν. ΚΥΔΩΝΙΑΣ 1-2

«Μετά από ένα διάλειμμα τα παιδιά της ομάδας μας επέστρεψαν στις νίκες απέναντι στις αμαζόνες του Α.Ο.Χ. Σε ένα από τα πιο μεστά και μυαλωμένα παιχνίδια της, η ομάδα μας επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Με σωστές τοποθετήσεις και αλληλοκαλύψεις στην άμυνα κατάφεραν να περιορίσουν επιθετικά τα ατού του αντιπάλου και σε μία από τις πολλές επιθέσεις που έκαναν άνοιξαν το σκορ με προβολή του ΜΑΥΡΙΔΑΚΗ ΣΠ. μετά από σέντρα του ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗ ΜΙΧ.

Στο δεύτερο ημίχρονο εάν και η ομάδα μας δέχτηκε την ισοφάριση νωρίς δεν πανικοβλήθηκε και κατάφερε γρήγορα να ξαναπάρει κεφάλι στο σκορ με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ και πάλι από τον ΜΑΥΡΙΔΑΚΗ ΣΠ.

Στο υπόλοιπο διάστημα δεν άλλαξε κάτι, ούτε το σκορ, παρά τις πολλές ευκαιρίες που έκαναν αλλά και έχασαν οι παίκτες μας με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι (δοκάρι).

Πάρα τη βάρια ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι τα παιδιά μας δεν επηρεάστηκαν, δούλεψαν σωστά, έπιασαν υψηλή απόδοση και μας έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει αρκεί να παραμείνουν συνετοί.»

ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΓΧΟΣ

«Με 3-1 επικράτησε η ομάδα προτζούνιορ του ΙΝ.ΚΑ αυτής της Ακαδημίας Σούδας στο γήπεδο του Fair Play. Παρά την πολύ καλή εμφάνιση και την πλήρη επικράτηση σε όλα τα σημεία του αγώνα, η ομάδα μας δέχτηκε την ισοφάριση στα μέσα του ΄β μέρους και ενώ κέρδιζε 1-0 και πίεζε για να πετύχει το δεύτερο γκολ.

Παρ' όλα αυτά τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, πίεσαν και κέρδισαν πέναλτι με το οποίο ο Φατζικμανώλης Μιχαήλ έκανε το 2-1. Με την επίτευξη του τρίτου τέρματος οι μικροί μας κλείδωσαν τη νίκη που τους κράτησε μέσα στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Τα υπόλοιπα γκολ σημείωσαν οι Σολανάκης Ευτύχης (1-0) και Ντούγκας Στέλιος (3-1). Η ομάδα μας είχε και 2 δοκάρια ενώ είχε απέναντι της και έναν φοβερό τερματοφύλακα, ο οποίος απέκρουσε πολλά σουτ των παικτών μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου