Χαλέπα: Μεγάλη νίκη (4-1) επί των Σφακίων

Μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε ο Αστέρας Χαλέπας σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο των Καθιανών επί των Σφακίων με 4-1 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της 3ης κατηγορίας Χανίων. Πάμε στην ενημέρωση της ομάδας της Χαλέπας καθώς και στις δηλώσεις του προπονητή του Αστέρα, Αντώνη Βαρουξάκη:

«Επιστροφή στις νίκες με καλό σκορ απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγιναν αξιοσημείωτες φάσεις και έτσι δεν είχαμε σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Αστέρας ανέβηκε και μετά από έξοχη κεφαλιά του Μαλεκάκη προηγήθηκε στο 47΄με 1-0.

Όσο πέρναγε η ώρα η ομάδα μας έπαιζε και καλύτερα.Στο τελευταίο εικοσάλεπτο έπιασε πολύ καλό ποδόσφαιρο πέτυχε τρια γκολ 71΄, 75’ Μαυριγιαννάκης, 82΄ Κισανάκης.

Θα ήταν αδικία να αναφέρουμε διακριθέντες αφού όλοι προσπάθη- σαν για το καλύτερο. Απλά να αναφέρουμε το ντεμπούτο του μικρού τερματοφύλακα Κώστα Αλεξανδράκη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
ΨΑΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
ΖΑΡΑΦΕΙΔΗΣ
ΠΕΡΑΚΗΣ
ΤΣΟΝΤΑΚΗΣ (85΄ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ)
ΝΙΚΑΚΗΣ (78’ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ)
ΚΙΣΑΝΑΚΗΣ
ΜΑΥΡΙΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
ΜΑΛΕΚΑΚΗΣ (56’ ΚΑΦΟΥΣΗΣ)
ΣΜΑΡΑΓΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΟΥΠΑΣΗΣ»

Πριν τον αγώνα των μεγάλων έπαιξαν και οι μικροί των δύο ομάδων σε αναμετρήσεις διάρκειας 35 λεπτών, ενώ ακολούθησε κέρασμα στα παιδιά των Σφακίων από τους γονείς των παιδιών του Αστέρα. Στο πλαίσιο της μικρής "γιορτής" είπε δύο λόγια ο προπονητής του Αστέρα, Αντώνης Βαρουξάκης:

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών και από το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το καλο- καίρι αντιπαρερχόμενοι δυσκολίες κάθε είδους.

Το φετινό ταξίδι είναι πολύ ενδιαφέρον επίσης από το γεγονός ότι κάνουμε καινούριους φίλους όπως τον Γ.Σ. Σφακιά. Τους ανθρώπους και τους αθλητές των οποίων εκτιμούμε ιδιαίτερα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου