Μινώταυρος - Ροδωπού 1-1

Ισόπαλος με 1-1 με τα Ροδωπού αναδείχθηκε χθες στο γήπεδό του ο Μινώταυρος στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της 1ης κατηγορίας Χανίων (όμιλος τίτλου). Η ενημέρωση της ομάδας των Μουρνιών για το ματς μέσω της ιστοσελίδας της:

«Κακή εμφάνιση από τον Μινώταυρο και νέα απώλεια βαθμών στο γήπεδο του αυτή τη φορά από τα Ροδωπού. Η ομάδα του Γιάννη Μαρκάκη κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο πρώτο ημίχρονο με τον Ντακουνάκη 1-0 χωρίς να εντυπωσιάσει αλλά και χωρίς να κινδυ- νέψει στα πρώτα 45 λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα κατέρρευσε!!! Ξαφνικά οι παίχτες έμειναν από αναπνοές με αποτέλεσμα τα Ροδωπού να ανέβουν να πιέσουν και τελικά να ισοφαρίσουν σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Με πολλές απουσίες η ομάδα μας: Μιχάκης (άδικη κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι), Βαρδάκης και Καλαϊτζάκης (τραυμα- τίες) παρατάχθηκε με 4 μικρούς αλλά και στο πάγκο οι αλλαγές που είχε στην διάθεση του ο Γιάννης Μαρκάκης ήταν μόνο μικροί.

Ο Μινώταυρος παρατάχθηκε με Αρχοντάκη, Κελαϊδή, Πατεράκη Γ, Καράκη, Γκούντελο (αρχηγός), Δοντσίδη, Ντακουνάκη, Περαθω- ράκη, Καλλέλη (Βλαμάκη), Κοκκινάκη (Σαριδάκη), Χατσόπουλο (Ξηράκη). Πολύ καλή η διαιτησία των Βαμιανάκη, Μαρκετάκη και Σώμη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου