Στην Κωσταντινούπολη η Εθνική Ανδρών

Στην Κωνσταντινούπολη μεταβαίνει αύριο (01/02) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών για το τέταρτο κατά σειρά παι- χνίδι της, στον Α’ προκριματικό Όμιλο της Ευρώπης για το Γουόρλντ Λιγκ, με αντίπαλο την Τουρκία το Σάββατο (19:00).

Στην 13άδα της αποστολής μετέχουν και τρεις Χανιώτες πολίστες: ο τερματοφύλακας (του ΝΟ Χανίων) Κώστας Γαλανίδης, ο Μανώλης Μυλωνάκης και ο Μανώλης Σολανάκης.

Η αποστολή: Τσαλκάνης, Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Μυλωνά- κης, Δελακάς, Φουντούλης Ι, Ποντικέας, Κολόμβος, Γούνας, Βλαχό- πουλος, Παπαδόγκωνας, Καπότσης, Σολανάκης, Τίγκας.

Επίσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς, ο συνεργάτης του Κώστας Βαμβακάρης, ο φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιά- τος και ο έφορος Σωτήρης Σταθάκης.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Γκάμπορ Βόγκελ (Ουγγαρία), Αλεξάνταρ Άντζιτς (Μαυροβούνιο), με παρατηρητή τον Χαλούκ Τοϊγκάρλι (Τουρκία).

Στον αγώνα του Α’ Γύρου στη Βουλιαγμένη (31/10), η Εθνική μας είχε νικήσει 22-2 την Τουρκία. Η Βαθμολογία του Ομίλου μας, μετά και την 3η αγωνιστική:

1. Μαυροβούνιο (38-23) 9
2. Κροατία (36-23) 6
3. ΕΛΛΑΔΑ (38-22) 3
4. Τουρκία (9-53) 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου