Καλαϊτζίδης:"Επιθυμώ ο Πλατανιάς να πετύχει τους στόχους του"

Οι δηλώσεις του προπονητή της Βέροιας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, μετά το φινάλε του αγώνα στα Περιβόλια και το "λευκό" 0-0 της ομάδας του απέναντι στον Πλατανιά:

«Η Βέροια, με αντίπαλο τον Πλατανιά - μια ομάδα που βρίσκεται σε υψηλότερη βαθμολογική θέση και αξιομνημόνευτη αγωνιστική παρουσία μέχρι στιγμής - επέλεξε να οργανώνει την άμυνά της ψηλά για να περιορίσει τη δυνατότητα που έχει ο αντίπαλος να οργανώνει επιθέσεις από τον χώρο άμυνάς του και στο υπόλοιπο χώρο του γηπέδου, όπου ήταν η μπάλα, με αποτέλεσμα να οργανώνουμε άμυνα πάνω για να μην αφήσουμε τους εξαιρετικούς μεσοεπιθετικούς του Πλατανιά να φτάσουν σε φάση εκτέλεσης.

Εξίσου καλά ήμασταν και στις στατικές φάσεις που στο πρόσφατο παρελθόν είχαμε προβλήματα. Επιθετικά, η παρουσία μας ήταν σε πολλά χρονικά διαστήματα καλή, καταφέραμε με συνεργασίες να φτάσουμε σε φάσεις εκτέλεσης με κορυφαία τη φάση του πέναλτι, αλλά και σήμερα δεν καταφέραμε να σημειώσουμε τέρμα.

Είναι σημαντικό ότι η ομάδα αρχίζει και πιστεύει στις δυνατότητές της. Οι ποδοσφαιριστές έχουν υψηλότατο επίπεδο προσπάθειας και αυτό μας κάνει όλους αισιόδοξους ότι η Βέροια θα παραμείνει στην κατηγορία χωρίς να χρειαστεί να φτάσουμε στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Επιθυμώ ο Πλατανιάς να πετύχει τους στόχους του. Εκτιμώ ότι η παρουσία του κ. Αναστασιάδη το εγγυάται αυτό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου