Μινώταυρος: Νίκες σε προπαίδες, προτζούνιορ

Με δύο μεγάλες, σε έκταση, νίκες προχώρησαν οι ομάδες προπαίδων και προτζούνιορ του Μινωταύρου για την 7η αγωνιστική των σχετικών πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣΧ. Αναλυτικότερα:

Προπαίδες 7η αγωνιστική
Αστέρας Χαλέπας - Μινώταυρος 0-9

Σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει κριτικής και με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν αρκετές ελλείψεις (περισσότερες ο Αστέρας) ο Μινώταυρος πήρε τους τρεις βαθμούς χωρίς να δυσκολευτεί όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ. Παράπονο των ανθρώπων του Μινωταύρου εκφρασμένο στην ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Είναι πάντως αξιοσημείωτο και δεν μπορούμε να μην το σχολιάσουμε (ύστερα από απαίτηση και των γονέων) το γεγονός ότι ενώ τα πρωταθλήματα Α' Β' και Γ' κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων καθώς και το πρωτάθλημα παίδων έχουν διακοπεί λόγο εορτών, τα πρωταθλήματα των μικρών (τζούνιορ, προτζούνιορ, προπαίδες) συνεχίζονται χωρίς διακοπή.»

Οι σκόρερ του αγώνα: Το πρώτο του γκολ για φέτος πέτυχε ο Στέλιος Σχοινάς. Στα τρία γκολ σταμάτησε ο φορμαρισμένος Κυριάκος Φυτουράκης (είχε σκοράρει δύο τέρματα στον προηγούμενο αγώνα). Δύο φορές σκόραρε ο Γκεράλντο Πρέξη και από ένα τέρμα πέτυχαν οι Ταχίρ, Μάριο Δάμο και Νίκος Παπαθεοδώρου.

Προτζούνιορ 7η αγωνιστική
Μινώταυρος - Ιδομενέας 2008 9-0

Εύκολη νίκη για τα παιδιά του Δημήτρη Κατσαβριά. Η ομάδα των Μουρνιών έκανε το "7 στα 7" και είναι μόνη πρώτη έχοντας το απόλυτο 21 βαθμούς. Τα γκολ: Μπάμπης Κογιανάκης 3, Άγγελος Μωραϊτάκης 3, Γιάννης Στόιτσος 2, Ευτύχης Κιμηνουλάκης 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου