Νίκη και 1η θέση θέση για τους προπαίδες της Νέας Κυδωνίας

Η ενημέρωση της ακαδημίας ποδοσφαίρου Νέας Κυδωνίας, μέσω της ιστοσελίδας της, για την νίκη των προπαίδων επί του Πλατανιά με το ευρύ 5-0:

«Νίκη με σκορ 5-0 πέτυχαν οι προπαίδες στο παιχνίδι που έγινε σήμερα το πρωί στον Πλατανιά απέναντι στη τοπική ομάδα παρόλο που είχαν αρκετές ελλείψεις. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας από την αρχή του παιχνιδιού έδειξαν τις διαθέσεις τους καθώς είχαν πετύχει 2 γρήγορα γκολ μέχρι το 15' του αγώνα.

Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα η απόδοση της ομάδας ήταν σταθερή και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να κάνει κάποια σημαντική φάση. Το σκορ άνοιξε ο Τσιμπρικίδης Β. με σουτ έπειτα από πολύ ωραία ενέργεια του Ζουμαδάκη Α.

Το 2-0 έγινε με σουτ του Κουρομιχελάκη Στ. μέσα από την περιοχή και με αυτό το σκορ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με γκολ για την ομάδα μας. Ο Πολυ- θοδωράκης Ν. πέτυχε το ωραιότερο γκολ της αναμέτρησης με απευθείας χτύπημα φάουλ στο "Γ" της εστίας του Πλατανιά.

Το 4-0 έγινε με σουτ του Ζουμαδάκη Αντ. μέσα από την περιοχή, για να κλείσει το σκορ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Τσιμπρικίδη Β. Οι ποδοσφαιριστές μας είχαν και άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ, όμως ήταν λίγο επιπόλαιοι στην τελική τους προσπάθεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου