Σίσιτς για Πλατανιά: "Δύσκολη νίκη σε δύσκολη έδρα"

Το βραβείο του Best Goal της 7ης αγωνιστικής απονεμήθηκε χθες στον Μίρνες Σίσιτς του ΟΦΗ, για το εκπληκτικό τέρμα που πέτυχε την περασμένη Δευτέρα στο Κρητικό ντέρμπι, στην ψηφοφορία που διοργάνωσαν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA, πριν την απογευματινή προπόνηση της ομάδας. Ο Σλοβένος επιθετικός του ΟΦΗ στις δηλώσεις του για το βραβείο του καλύτερου γκολ της 7ης αγωνιστικής τόνισε:

«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για εμένα να παίρνω τέτοια βραβεία και ελπίζω να μην είναι το τελευταίο για φέτος. Ελπίζω να έχουμε επιτυχίες συνολικά σαν ομάδα για το καλύτερο του ΟΦΗ.»

Για το αν θεωρεί ότι πρέπει να κερδίζει η ομάδα του για να αναδεικνύεται κάποιος παίκτης της MVP η να πετυχαίνει το καλύτερο γκολ:

«Προσωπικά δεν κυνηγάω μέσα στο παιχνίδι να πάρω αυτό το βραβείο. Πιστεύω και εύχομαι και άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μου να πάρουνε ένα ανάλογο βραβείο στη συνέχεια. Είναι σίγουρα όμως ένα πολύ ωραίο συναίσθημα και εύχομαι να έρθουν και άλλα τέτοια βραβεία στην ομάδα.»

Για το πόσο θα βοηθήσει η νίκη στο ντέρμπι με τον Πλατανιά στο δύσκολο ματς που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό:

«Σίγουρα ήταν μια δύσκολη νίκη κόντρα στον Πλατανιά σε μια δύσκολη έδρα. Η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη. Με τον Παναθηναϊκό που είναι μια καλή ομάδα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε κλειστά και να πετύχουμε κάποιο γκολ στις ευκαιρίες που θα μας δοθούν στο παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα αλλά εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι η δική μου ομάδα. Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι αν είμαστε καλοί και δυνατοί μπορούμε να πάρουμε κάτι αλλά αυτό εξαρτάται καθαρά από εμάς.»

O εκπρόσωπος των οργανωμένων που έκανε τη βράβευση από την μεριά του ευχήθηκε στο Μίρνες Σίσιτς να είναι καλά, να έχει την υγεία του και να συνεχίσει έτσι μαζί με τους συμπαίκτες του ώστε να έχει και άλλες επιτυχίες ο ΟΦΗ στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου