Chania Fencing Rock Festival (δελτίο τύπου)

«Πυρετωδώς συνεχίζονται οι ετοιμασίες για τη διοργάνωση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης. Η γιορτή εντάσσεται στην φιλανθρωπική δράση "Ξίφος 2012" της Αθλητικής Λέσχης Ξιφασκίας Χανίων προς την κοινωνία της πόλης και θα γίνει στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012, από τις έξι και μισή το απόγευμα (18:30) έως τα μεσάνυχτα (24:00) Στο φεστιβάλ συμμετέχουν τα μαθητικά συγκροτήματα:

Viva l' Andarctica
Insticks
One Night Band
Aggelioforos
Collapse From Inside
Korona – Grammata
Zip Code
Woodtales
Twisted Brains

Και ως Guests το συγκρότημα Freak Tones. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30. Σκοπός της εκδήλωσης είναι, με αφορμή την έναρξη της προπονητικής – αγωνιστικής περιόδου 2012 – 2013, η γνωριμία και η διάδοση του αθλήματος της Ξιφασκίας στην νεολαία των Χανίων αλλά και της ολόκληρου του Νομού.

Την εκδήλωση θα τιμήσει και η Ολυμπιιονίκης του Λονδίνου 2012, Πρωταθλήτρια της Σπάθης Γυναικών, Βασιλική Βουγιούκα. Η Ολυμπιονίκης Βουγιούκα θα βρεθεί στα Χανιά προσκεκλημένη της Α.Λ.Ξ.Χ. και της Αντιπεριφέρειας Χανίων με την ευκαιρία της βράβρευσής της.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν επίσης διακεκριμένοι Αθλητές και Αθλήτριες της Λέσχης μας μαζί με τους Προπονητές τους κκ Α. Ματσατσίνη και Μιχ. Κωνσταντινόπουλο για να παρουσιάσουν το Ολυμπιακό άθλημα της Ξιφασκίας και να ενημερώσουν κάθε ενδιαφερόμενο σχετικά.

Προσκαλούμε τη νεολαία της Πόλης μας να έρθει να διασκεδάσει και να γνωρίσει την εκπληκτική μαχητική τέχνη της Ξιφασκίας και την Αθλητική Λέσχη Ξιφασκίας Χανίων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου