Τα περιφερειακά τεστ διαιτητών στα Χανιά

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα περιφερειακά τεστ διαιτητών Δ' και βοηθών Γ' εθνικών κατηγοριών, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στα Χανιά.

Οι γραπτές εξετάσεις έγιναν στο "Σαμαριά", όπου οι διαιτητές παρακολούθησαν και σεμινάριο διαιτησίας, ενώ τα αγωνιστικά τεστ έλαβαν χώρα στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Γιώργος Δούρος, έδωσε με την παρουσία του άλλη αίγλη στα τεστ, ενώ μαζί του ήταν ο εκπαιδευτής και παρατηρητής Super League, Φραγκίσκος Σωμαρακάκης, αλλά και ο γυμναστής διαιτητών της ΕΠΟ, Βασίλης Λώλης.

Τη διοργάνωση είχε αναλάβει η Ε.Π.Σ. Χανίων, σε συνεργασία με την ΕΔ/ΕΠΣΧ και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων.

Ο κ. Δούρος σε δηλώσεις του δήλωσε ενθουσιασμένος από τη φιλοξενία που του επιφυλάχθηκε, ενώ ο πρόεδρος του ΣΔΠΧ, Παναγιώτης Γιαννακάκης, ευχαρίστησε δημόσια την ΚΕΔ/ΕΠΟ για την αποδοχή του αιτήματος για πραγματοποίηση των τεστ στα Χανιά.

Στο περιθώριο των τεστ δηλώσεις έκανε και ο αρχιδιαιτητής Ρεθύμνου Κυριάκος Δελήμπασης τονίζοντας ότι ο Μιχάλης Βοσκάκης, που επίσης παραβρέθηκε στο Ε.Σ. Χανίων για να δει τα τεστ, δεν αποκλείεται να γίνει διεθνής διαιτητής στις επόμενες αξιολογήσεις.

Αργότερα θα υπάρξουν τα επίσημα αποτελέσματα, με τους διαιτητές του Σ.Δ.Π. Χανίων να περνάνε με επιτυχία τα τεστ με εξαίρεση τις Καντεράκη, Βραχνάκη, ενώ από το Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου δεν τα κατάφερε η Συργούνη.

Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Δούρου, του Παναγιώτη Γιαννακάκη και του Κυριάκου Δελήμπαση...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου