ΑΟΧ: Δήλωση Νότη Ψυλλάκη

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χανίων αποφασίστηκε ως γνωστόν και μάλιστα ομόφωνα, να μην επιτρέψει ο Δήμος τον εξοστρακισμό της δικής του ομάδας, του Α.Ο. Χανιά, από το Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων.

Πρόκειται για απόφαση επιβεβλημένη, που υπερασπίζεται το αυτονόητο και την οποία είμαι σίγουρος, ότι επιτυχώς θα υπερασπιστεί ο Δήμαρχος κ. Σκουλάκης.

Θλιβερή παραφωνία στο κλίμα καθολικής ομοψυχίας όπου το θέμα Η.Δ. ήταν απολύτως συγκεκριμένο, αποτέλεσε, όπως πληροφορήθηκα από πλήθος παρισταμένων, ο Αντιδήμαρχος κ. Ξυνίδης, που προχώρησε σε επικριτικά σχόλια κατά παλαιών Διοικήσεων και παραγόντων του Α.Ο. Χανιά.

Προσωπικά ενθυμούμαι τον κ. Ξυνίδη ως τον μόνον ατάκτως φωνασκούντα, στις δυο συναντήσεις με τον Δήμαρχο Χανίων για το θέμα του Δημοτικού Σταδίου των Περίβολίων που είχαν λάβει χώρα εσχάτως, και στις οποίες συμμετείχα ως μέλος της αντιπροσωπείας του ιστορικού σωματείου.

Και στις δυο ως άνω συναντήσεις, σε αντίθεση με τον κ. Δήμαρχο και τους υπόλοιπους Αντιδημάρχους, ο κ. Ξυνίδης επέδειξε εριστική διάθεση, την οποία βεβαίως αναλόγως αντιμετωπίσαμε ως Α.Ο. Χανιά.

Ύστερα λοιπόν κι από τα χθεσινά επικριτικά σχόλια του κ. Ξυνίδη, αναπόφευκτα τίθεται δημόσια το ερώτημα: Που ήταν ο κ. Ξυνίδης ως Χανιώτης και δη εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2011, όταν το καταχρεωμένο τότε σωματείο έδινε σκληρό αγώνα επιβίωσης;

Ποια βοήθεια προσέφερε, ποιά πρωτοβουλία ανέλαβε και σε ποιά συλλογική προσπάθεια του Α.Ο.Χανιά συνέπραξε, ώστε να εμφανίζεται σήμερα ως τιμητής και αξιολογητής προσώπων και καταστάσεων;

Όσοι ανταποκριθήκαμε τότε στο κάλεσμα της Χανιώτικης αντιπροσωπευτικής ομάδας και δώσαμε με προσωπικές θυσίες ως μέλη της Επιτροπής Στήριξης, στο πλάι του Δ.Σ της Π.Α.Ε., την επιτυχή μάχη για την οικονομική της εξυγίανση, την διατήρησή της στην επαγγελματική Λίγκα, την ενίσχυση της με χανιώτικο στοιχείο και την μετατροπή της αλάνας της Μοναχής Ελιάς σε σύγχρονο και αξιόμαχο προπονητικό κέντρο, θυμόμαστε και αυτούς που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και τους ¨ωχαδελφιστές¨, όπως βέβαια και όσους πολέμησαν ή πολεμούν την προσπάθεια δημιουργίας μιας υγιούς και υπερήφανης χανιώτικης ομάδας.

Φαίνεται λοιπόν ότι το χθεσινό κλίμα της ομοψυχίας ξύνισε στον κ. Ξυνίδη... Ας περιοριστεί στα καθήκοντά του! Σύντομα άλλωστε θα έρθει και η ώρα της δικής του βαθμολογίας.

Νότης Η. Ψυλλάκης
Επίτιμος Πρόεδρος Α.Ο. ΧΑΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου