Πλατανιάς: Ευλογία από τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου έλαβε σήμερα το πρωί η ομάδα του Πλατανιά (ποδοσφαιριστές, τεχνικό – ιατρικό επιτελείο, μέλη της Διοίκησης και στελέχη της Π.Α.Ε.), σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα που βρίσκεται στην περιοχή του Δήμου Πλατανιά Χανίων, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου, του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού, του Δημάρχου Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη και του αντιδημάρχου κ. Νίκου Δασκαλάκη.

Εκ μέρους της Διοίκησης της Π.Α.Ε. Πλατανιάς (ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Στέλιος Βαρουξάκης και ο α' αντιπρόεδρος κ. Αντώνης Κοκολοδημητράκης βρίσκονταν εκτός Κρήτης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων), ο β' αντιπρόεδρος κ. Μανώλης Μαθιουλάκης προσέφερε στον Παναγιότατο μία εικόνα της Παναγίας, που έχει φιλοτεχνηθεί στην Ιερά Μονή της Χρυσοπηγής.

Παράλληλα, ο προπονητής Γιάννης Χατζηνικολάου προσέφερε, εκ μέρους της ομάδας, μία «ερυθρόλευκη» φανέλα του Πλατανιά και ένα κασκόλ, τα οποία δέχθηκε με χαρά ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ο οποίος στη συνέχεια υπέγραψε σε μία μπάλα ποδοσφαίρου.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης φωτογραφήθηκε με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό – ιατρικό επιτελείο, τα μέλη της Διοίκησης και τα στελέχη της Π.Α.Ε. Πλατανιάς και ευχήθηκε στη Χανιώτικη ομάδα να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου