Αναστασιάδης: Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά

Ικανοποιημένος δήλωσε από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του παρά την ήττα και τον αποκλεισμό ο Άγγελος Αναστασιάδης. Πάντως τα τέρματα που δέχθηκε ο Πλατανιάς από τον Αστέρα τα χαρακτήρισε "ερασιτεχνικά".

Στο φινάλε της συνέντευξης τύπου ευχήθηκε καλή τύχη στον ΠΑΟΚ κόντρα στην Τρίπολη στα ημιτελικά του θεσμού: «Έπαιξαν δύο καλές ομάδες, ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος. Μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ στην πρώτη φάση. Δεχθήκαμε κι αστείο γκολ.

Στο β' μέρος παρόλο που δεχθήκαμε γκολ ερασιτεχνικού επιπέδου, ήμασταν καλοί. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Μετά από τις αλλαγές της Τρίπολης, ήταν φυσιολογικό να έρθει το αποτέλεσμα. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, έδειξαν ετοιμότητα.

Πλέον πέφτει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα. Όχι ότι ήρθαμε για να μην παίξουμε. Βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στον Αστέρα και καλή συνέχεια. Δεν είναι εύκολα ούτε δύσκολα τα πράγματα. Εξαρτάται το πώς θα είμαστε.

Με ενδιαφέρει τι θα κάνει η ομάδα μου. Άλλος τα αποφασίζει. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας και ότι κάνει η Παναγιά. Θα έλεγα ψέματα αν δεν έλεγα ότι θα στενοχωρηθώ αν ο Αστέρας αποκλείσει τον ΠΑΟΚ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου