Πλατανιάς: Φιλικό σήμερα με Κισσαμικό

Όπως όλες οι ομάδες της super league, έτσι κι ο Πλατανιάς για να καλύψει το κενό της αγωνιστικής απραξίας της διακοπής του πρωταθλήματος (λόγω των προκριματικών των εθνικών ομάδων για το μουντιάλ) θα δώσει φιλικό παιχνίδι.

Σήμερα, στις έξι το απόγευμα (18:00), στο γήπεδο του Μάλεμε, θα φιλοξενήσει τον Κισσαμικό. Οι δύο ομάδες είχαν ξανακοντραριστεί φιλικά πρόσφατα, την επομένη της πρεμιέρας του Πλατανιά στο πρωτάθλημα (στα Ιωάννινα).

Για την ιστορία οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 1-1. Επίσης, την περασμένη Τρίτη ο Κισσαμικός αντιμετώπισε την U20 του Πλατανιά στον Ταυρωνίτη κι επικράτησε 1-0 με τέρμα του Χατζηλιόντα. Αξίζει να τονισθεί πως η είσοδος για το φίλαθλο κοινό θα είναι ελεύθερη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Καστελίου είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία της φιλικά. Στο διάστημα της προετοιμασίας της έχει γνωρίσει μόνο μία φορά την ήττα: στον 1ο της φιλικό έχασε από τον ΑΟΧ με 2-1. Έκτοτε είναι αήττητη με σημαντικότερα αποτελέσματα το εντυπωσιακό 0-3 επί της Επισκοπής και η ισοπαλία 1-1 μέσα στον Πλατανιά.

Πλατανιάς - Κισσαμικός
Ημερομηνία: Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012
Ώρα διεξαγωγής: 18:00
Τόπος διεξαγωγής: Γήπεδο Μάλεμε
Διαιτητής: Χρυσός
Α’ Βοηθός: Μαρνέζος
Β’ Βοηθός: Κανελάκης
4ος διαιτητής: Ούτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου