ΣΥ.Δ.ΠΕ. Κρήτης: Αποφάσεις Δ.Σ.

Το Διοικητικό συμβούλιο που συνεδρίασε στο Ρέθυμνο με την νέα του σύνθεση, συζήτησε και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Καταγγέλλει την υπάρχουσα σύμβαση της ΟΔΒΕ με την εταιρία CAAN, προμηθεύτρια του ρουχισμού διαιτητών και αναθέτει στο μέλος του κ.Τραχαλάκη Ελένη, όλες τις απαραίτητες ενέργειες για εξεύρεση χορηγού της επίσημης στολής διαιτητών.

2. Προτείνει στην ΚΕΔ/ΕΣΠΕΚ τα παρακάτω μέλη του ως παρατηρητές διαιτησίας στους αγώνες Τοπικών πρωταθλημάτων:

-Κοκοτσάκης Βασίλης
-Βλαχάκης Μανόλης
-Αγγελίδης Νικόλαος
-Καρπουζάς Ιωάννης

3. Υλοποιώντας την απόφαση της Γεν.Συνέλευσης, καλεί τα μέλη του εν ενεργεία και μη που έχουν οποιαδήποτε οφειλές στον ΣΥΔΠΕΚ, να εξοφλήσουν αυτές μέχρι 30 Ιουλίου 2012. Σε διαφορετική περίπτωση στην περίπτωση εν ενεργεία διαιτητών θα ανακαλείται προσωρινά η δήλωση προσφοράς υπηρεσιών, στους δε μη ενεργεία θα διαγράφονται. Εξουσιοδοτεί την ταμία κ.Τραχαλάκη για τις απαραίτητες ενέργειες.

4. Διοργανώνει σε συνεργασία με την ΟΔΒΕ και τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, πριν την έναρξη των νέων πρωταθλημάτων, το 1ο επιμορφωτικό σεμινάριο καθηγητών διαιτησίας ΟΔΒΕ, στο Ηράκλειο.

5. Απαγορεύει την συμμετοχή διαιτητών μελών του, σε αγώνες οποιουδήποτε τουρνουά beach volley, αν αυτό δεν έχει την έγκριση της ΕΟΠΕ ή ΕΣΠΕΚ, αλλά και εάν δεν έχει οριστεί από τα επίσημα όργανα διαιτησίας. Οποιαδήποτε τέτοιου είδους παράβαση προϋποθέτει αυτεπάγγελτη παραπομπή στην πειθαρχική επιτροπή, με ταυτόχρονη ανάκληση της δήλωσης προσφοράς υπηρεσιών.

Η απαγόρευση αυτή ισχύει και για την περίπτωση συμμετοχής με την ιδιότητα του αθλητή στο τουρνουά αυτό. Εγκρίσεις που έχουν δοθεί από το προηγούμενο Δ.Σ. δεν έχουν ισχύ εάν δεν ανανεωθούν.

6. Αυξάνει την παρακράτηση ποσοστού επί της διαιτησίας για την συμμετοχή των διαιτητών στα επίσημα τουρνουά beach volley, από 10% σε 20 %. Το ποσό αυτό θα παρακρατείται και θα αποδίδεται με ευθύνη του υπεύθυνου διαιτησίας τουρνουά.(υλοποίηση απόφασης Γ.Σ.10/6/2012).

7. Αποφασίζει την χωρίς αμοιβή συμμετοχή των διαιτητών μελών του, στους αγώνες προετοιμασίας και σχετικά τουρνουά ομάδων Εθνικών και τοπικών πρωταθλημάτων, περιοχής ευθύνης ΕΣΠΕΚ.

8. Προτείνει στην Ομοσπονδία διαιτητών, το ποσοστό παρακράτησης από την διαιτησίας στους αγώνες των Εθνικών πρωταθλημάτων, να αποδίδεται υπέρ του ταμείου του συνδέσμου στην περιοχή ευθύνης του οποίου διεξάγεται ο αγώνας.

9. Αποφασίζει την συν-διοργάνωση με τον σύλλογο beach volley Νέας Κυδωνίας, επιμορφωτικού σεμιναρίου κανονισμών beach volley, στα Χανιά, στους αγώνες που θα διεξαχθούν στην μνήμη του προπονητή Κατούφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου