Ήττα της εθνικής γυναικών, στον πάγκο η Γιακουμάκη

Την ήττα με 4-0 γνώρισε η Εθνική ομάδα γυναικών στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Ρωσία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2013. Με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν αγωνίστηκε η Ελένη Γιακουμάκη του ΑΟ Χανιά καθώς προτιμήθηκε κάτω απ’ τα γκολπόστ η Ελένη Χαραλαμπίδη του ΠΑΟΚ.

Την Κρήτη εκπροσώπησαν στην αναμέτρηση οι δύο κοπέλες των Νέων Εργοτέλη, η Ξέρα και η Σιδηρά που αγωνίστηκαν όλο το 90λεπτο. Η Ελληνική ομάδα ήταν εκείνη που απείλησε για πρώτη φορά την εστία της Ρωσίας στο 20' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ της Παπαδοπούλου απέκρουσε η άμυνα της Ρωσίας και στην επαναφορά η Παντελιάδου έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η απάντηση από τις γηπεδούχες ήταν άμεση με την Κοστιούκοβα στο 24' να ανοίγει το σκορ (1-0) και τέσσερα λεπτά αργότερα (28’) η Σούσλοβα να διαμορφώνει το 2-0. Στην επανάληψη η Ρωσία στον ίδιο ρυθμό και κατάφερε να πετύχει ακόμα δύο τέρματα με την Σότσνεβα στο 60' (3-0) και την Σλιαπίνα στο 68' (4-0).

ΕΛΛΑΔΑ: Χαραλαμπίδου, Δημητρίου, Χατζηγιαννίδου, Κακαμπούκη, Ξέρα Μήτκου, Σιδηρά, Παπαδοπούλου Α. (82' Μιχαλακίδη), Μοσχοφίδου, Παντελειάδου (71' Αρβανιτάκη), Κόγγουλη (55' Αδαμάκη)

ΡΩΣΙΑ: Τόντουα, Σούσλοβα, Πέτροβα, Μάσινα, Τερέχοβα, Σότσνεβα (65' Σλιαπίνα), Κοστιόκοβα, Μέντβεντ (46' Κοσνίκοβα), Ζαμπούτοβιτς, Χολογιάγκα, Μορόζοβα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου