"Κυπριακό" ενδιαφέρον για Κιάσσο!

Δύο κυπριακές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να αποκτήσουν τον Κώστα Κιάσσο, την ώρα που ο παίκτης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Πανσερραϊκό. Διαβάστε πως έχουν τα δεδομένα στην περίπτωση του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Ένας από τους παίκτες που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις κατά την διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου ήταν ο Κώστας Κιάσσος, ο οποίος αποκτήθηκε στα μέσα της σεζόν.

Ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής κατάφερε γρήγορα να γίνει βασικό στέλεχος των "λιονταριών" και παίζοντας σε 18 αγώνες κέρδισε τόσο τους φιλάθλους της ομάδας, όσο και τον προπονητή, Μιχάλη Γρηγορίου.

Όπως αναμενόταν, ο τελευταίος εισηγήθηκε την παραμονή του έμπειρου παίκτη στην ομάδα και την ερχόμενη περίοδο.

Η περίπτωση του Κώστα Κιάσσου κινείται στα ίδια επίπεδα με αυτές των περισσότερων ποδοσφαιριστών των "λιονταριών" αυτό το διάστημα.

Με λίγα λόγια, έχει κάνει τις πρώτες επαφές με την διοίκηση, αλλά σε πρώτη φάση υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι και για να επέλθει συμφωνία χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Η διαφορά με τον 36χρονο αμυντικό όμως είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει δεχτεί κρούση από... Κύπρο μεριά. Για την ακρίβεια, δύο κυπριακές ομάδες φέρονται να έχουν πλησιάσει τον Κιάσσο προκειμένου να συνεχίσει σε αυτές την καριέρα του.

Αξίζει να τονίσουμε πως ο παίκτης έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Κύπρο, τόσο την περίοδο 2005-06 με την φανέλα της Ανόρθωσης, όσο και στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν, οπότε έπαιξε στο Παραλίμνι.

Σίγουρα πάντως, ο Κιάσσος δίνει τον πρώτο λόγο στον Πανσερραϊκό και μόνο σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει με τα "λιοντάρια" θα κοιτάξει να διαπραγματευτεί με κάποια άλλη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου