1-1 ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΤΥΧΟΣ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο Τίμος Καβακάς έλεγε στην συνέντευξη τύπου της Πέμπτης πως (και) η ισοπαλία στην Καλλιθέα είναι πολύ καλό αποτέλεσμα. Και όντως είναι. Όταν έρχεται όμως κατ’ αυτόν τον τρόπο (ισοφάριση στο 90φεύγα και ακυρωμένο γκολ) τότε δικαιούσαι να μην είσαι (απόλυτα) ευχαριστημένος.

Την ατυχία να ισοφαριστεί στην τελευταία φάση του αγώνα και να χάσει δύο πολύτιμους βαθμούς γνώρισε ο Πλατανιάς στον αγώνα με την Καλλιθέα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο "Γρηγόρης Λαμπράκης".

Η Χανιώτικη ομάδα ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1, διατηρούμενη έτσι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη, ωστόσο θα μπορούσε σίγουρα, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας με την Καλλιθέα, να είχε πετύχει το 3 στα 3.

Ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ στο 61ο λεπτό με ένα εξαιρετικό γκολ του Θωμά Ναζλίδη που σημειώθηκε από γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, με τους φιλοξενούμενους ν’ ‘’απαντάνε’’ στο 94’ με σουτ του Αρβανίτη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία των παικτών του Πλατανιά ν’ απομακρύνουν τη μπάλα.

Οι παίκτες του Πλατανιά διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Χατζή για την φάση του 45ου λεπτού όταν ακυρώθηκε γκολ του Ναζλίδη ως επιθετικό φάουλ τη στιγμή που ο Μαραγκουδάκης πάσαρε με το στήθος τη μπάλα στον συμπαίκτη του.

Καλλιθέα: Τακίδης, Κατσίκης, Πρίπου (68’ Ρουσάκης), Ντακόλ, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Καλτσάς (76’ Φουντουκίδης), Αρβανίτης, Σταύρου, Πλατέλλας, Ματσούκας (74’ Βιδάλης)

Πλατανιάς: Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος, Τζανής, Ραπτάκης, Πότσι, Γκονζάλες (90’+ Μανουσάκης), Δράμι (76’ Παπαζούδης), Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης (90’ Δρακάκης)

Διαιτητής: Χατζής (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Κασσαβέτης, Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής)
Τέταρτος διαιτητής: Καμπαξής (Εύβοιας)
Κίτρινες κάρτες: Κουτρουμπής - Πότσι, Γκονζάλες
Κόκκινες: -

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής:

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 0-1
ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-1
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1-0
ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1-0
ΦΩΚΙΚΟΣ-ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου