Δύο ακόμη μεταγραφές ο ΑΟ Χανιά - Κισσαμικός

Δύο ακόμη μεταγραφές ο ΑΟ Χανιά - Κισσαμικός
Σε δύο ακόμη μεταγραφικές προσθήκης προχώρησε σήμερα ο ΑΟ Χανιά - Κισσαμικός ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αντώνη Καραγεώργη (με την μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός) και Πρόδρομο Μπλατσιώτη. Τα βιογραφικά των δύο παικτών σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Χανιώτικης ΠΑΕ...

Αντώνης Καραγεώργης: Είναι γεννημένος στις 16 Μαΐου 1997 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Διγενή Ρόδου. Για τέσσερα χρόνια στην συνέχεια βρέθηκε στην Καλλονή, όπου για ένα χρόνο παρέμεινε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, που απέκτησε τα δικαιώματά του. Με την ΑΕΛΚ μετράει συνολικά 4 συμμετοχές σε επίσημα ματς (Football League - Κύπελλο Ελλάδας). Είναι αμυντικός.

Πρόδρομος Μπλατσιώτης: Γεννημένος στις 21 Δεκεμβρίου 1999 ξεκίνησε από τον Θερμαϊκό Κορινού και στην συνέχεια εντάχθηκε στην Βέροια, παίζοντας στις ομάδες υποδομής της. Είναι τερματοφύλακας.

1 σχόλιο:

  1. Ρε παιδιά τι ΑΟ Χανιά και τι Κισσαμικός; Αυτή είναι η Κ20 του Ολυμπιακού με τόσους δανεικούς. Κατανοητό με τον περιορισμό των μεταγραφών επειδή η ομάδα δεν πήρε άδεια αλλά το παρακάνατε με τους δανεισμούς από τον Ολυμπιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή