Chania BC: Τεχνικός σύμβουλος ο Θεολογίτης

Ο Γιάννης Θεολογίτης αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στο Chania BC
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Chania Basketball Club γνωστοποίησε σήμερα την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Γιάννη Θεολογίτη με σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου στην ΕΑΣΑ με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση.

Ο Θεολογίτης εργάζεται 32 χρόνια ως προπονητής με πολύ πλούσιο βιογραφικό (ΑΕΚ, Περιστέρι, Παπάγου, Νίκη Αμαρουσίου, Νέα Ιωνία, Αγία Παρασκευή, Πόρτο Ράφτη κλπ) κι αρκετά χρόνια στενός συνεργάτης της Ε.Ο.Κ. στα αναπτυξιακά της προγράμματα.

Ο πρόεδρος Στέργιος Κοπτερίδης δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση έπειτα από ενάμιση χρόνο λειτουργίας του CHANIA B.C. να ανακοινώσουμε και επίσημα την συνεργασία μας με τον φίλο μου και πρώην συμπαίκτη μου στην ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Θεολογίτης αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού συμβούλου στην ομάδα μας με σκοπό να μεταλαμπαδεύσει τις 32χρονες γνώσεις και εμπειρίες του στους προπονητές μας και στους αθλητές και αθλήτριες μας.

Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή που πιστεύω ότι θα μας δικαιώσει τα επόμενα χρόνια. Τον καλωσορίζουμε στα Χανιά μας και ευχόμαστε ολόψυχα μία καλή και διαχρονική συνεργασία!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου