Πλατανιάς - ΟΦΗ 3-1 (φιλικό)

Φιλική νίκη του Πλατανιά επί του ΟΦΗ με 3-1 στο γήπεδο Περιβολίων
Παρουσιάζοντας καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό στο Ηράκλειο, ο Πλατανιάς επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ στην φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στα Περιβόλια.

Το σκορ για την Χανιώτικη ομάδα άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό, ο Μανούσος με δυνατό σουτ, ενώ λίγα λεπτά μετά (8') ο Γκνιάτιτς σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών και πέρασε κόρνερ.

Ο ΟΦΗ απάντησε στο 24', όταν ο Μιλοσάβλιεφ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Κοκκαλά και ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1. Δύο λεπτά μετά ο Πλατανιάς κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Γιακουμάκης. Ο Δαύκος απέκρουσε, αλλά ο επιθετικός της Χανιώτικης ομάδας πήρε το... ριμπάουντ και έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Πλατανιά (2-1).

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε ένα ακόμα γκολ με τον Μανούσο στο 29ο λεπτό, όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ, ενώ στο 37' ο Γιακουμάκης πλάσαρε από το ύψος της περιοχής, αλλά η προσπάθειά του δεν βρήκε στόχο. Στο 39ο λεπτό ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν πάλι ο Μιλοσάβλιεφ βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά πλάσαρε άστοχα.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Πλατανιά να πετυχαίνει ακόμα ένα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντίνα στο 48' (3-1), ενώ στο 51' ο Ηλιάδης βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά σούταρε άστοχα.

Στο 56' ο Καρυπίδης προσπάθησε να νικήσει με κεφαλιά τον Δαύκο, ο οποίος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια την μπάλα, ενώ πάλι ο γκολκίπερ του ΟΦΗ είπε "όχι" σε ατομική προσπάθεια και σουτ του Μανούσου (69').

Στο 85΄ο ΟΦΗ απείλησε την εστία του Σωτηρίου με σουτ του Χαντί, ενώ στο 90ό λεπτό, ο Ντιλαβέρ σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Δαύκος μπλόκαρε την μπάλα.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς (46' Σωτηρίου), Αποστολόπουλος (70' Σκουλουδάκης), Κάργας (46' Πριντέτα), Καρυπίδης (73' Κάργας), Βάντερσον (73' Γκνιάτιτς), Μουνάφο (46' Ντεβέσα), Γκνιάτιτς (46' Στανισάβλιεβιτς), Μενδρινός (46' Ντίνας), Μανούσος (70' Ζίκο), Τσουράκης (46' Ηλιάδης, 82' Παπανικολάου), Γιακουμάκης (46' Ντιλαβέρ).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Κομεσίδης, Όστοϊτς, Κώτσιος, Κοιλιάρας (74' Βαλλιάνος), Νάστος, Μπουρσέλης (86' Βρεττός), Χαντί (86' Χίσι), Μιλοσάβλιεφ, Ράντι (64' Μασάδο), Όγκμποε (74' Μάνος).

Διαιτητής: Γ. Γιαννουλάκης
Βοηθοί: Καλφάκης - Σινιοράκης
4ος διαιτητής: Χρυσός

* O Φανούρης Γουνδουλάκης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί υποστεί θλάση 1ου βαθμού στο δεξιό γαστροκνήμιο. Υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου 10 ημέρες.

* Ο Μπανανά υποφέρει από ίωση και δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τον ΟΦΗ, ενώ ο Κουλιμπαλί έχει κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του και θα επιστρέψει στα Χανιά στις 6 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου