Πλατανιάς - Παναιτωλικός 1-1 (video)

Ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, ο οποίος τρία λεπτά πριν το τέλος ισοφάρισε σε 1-1. Η Χανιώτικη ομάδα άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Γουνδουλάκης πήρε την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο, βρήκε τον χώρο και με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Κυριακίδη.

Ο Πλατανιάς είχε την υπεροχή και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Μιλούνοβιτς στο 34ο λεπτό και τον Ράμος στο 45ο. Στο 51' ο Παναιτωλικός έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μουνιός, με τον Πλατανιά να αποκτά ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο και ποσοστά κατοχής της μπάλας (65%-35%).

Οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία σε κεφαλιά του Ράμος και απόκρουση του Κυριακίδη στο μισά του δευτέρου ημιχρόνου και ενώ όλα έδειχναν ότι ακόμα και έτσι θα κρατούσε τους τρεις βαθμούς, στο 87ο λεπτό ο Μαρκόφκι με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κλέσιο, ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2015-2016
Αγωνιστική: 23η

Αναμέτρηση: Πλατανιάς - Παναιτωλικός 1-1
Σκόρερ: Γουνδουλάκης (7') / Μαρκόφσκι (87')

Κίτρινες σε παίκτες του Πλατανιά: 38' Γκνιάτιτς, 42' Αποστολόπουλος

Κίτρινες σε παίκτες του Παναιτωλικού: 23', 51' Μουνιός, 43' Πάουλο, 77' Μαρκόβσκι, 88' Παπάζογλου

Κόκκινες: 51' Μουνιός

Ημερομηνία: Κυριακή 21/02/2016
Ώρα έναρξης: 17:15
Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων (Χανιά)

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν (19' Δημήτρης), Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Γουνδουλάκης, Αποστολόπουλος (79' Ανγκούλο), Μιλούνοβιτς (65' Μενδρινός), Ράμος.

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Παπάζογλου, Μάκος, Πάουλο, Ρουσκουγιέδα (63' Κλέσιο), Κάπελ (76' Βασιλούδης), Μουνιός, Μαρκόβσκι.

Διαιτητής: Κουκουλάκης Μιχαήλ (Ηρακλείου)
Α' Βοηθός: Κουντουρέλης Γεώργιος (Αθηνών)
Β' Βοηθός: Δόσης Μιχαήλ (Αθηνών)
4ος: Ρατσιάτος Νικόαλος (Αργολίδας)
Παρατηρητής: Γκρούτσης Δημήτριος (Κορινθίας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου