Στην Gerards - Papadakis Soccer Academy ο Κιάσσος

Στην Gerards - Papadakis Soccer Academy ο Κιάσσος
Μέλος της ακαδημίας ποδοσφαίρου "Gerards - Papadakis Soccer Academy" είναι πλέον ο Κώστας Κιάσσος, ο οποίος θα αναλάβει την ειδική προπόνηση της εκγύμνασης των παιδιών. Η σχετική ανακοίνωση:

«Με μεγάλη μας χαρά και τιμή ανακοινώσουμε την συνεργασία της ακαδημίας Gerards - Papadakis Soccer Academy με τον Κώστα Κιάσσο. Ο Κωνσταντίνος Κιάσσος υπήρξε για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής σε υψηλότατο επίπεδο στις επαγγελματικές κατηγορίες και ειδικά με την ομάδα του ΟΦΗ. Θα είναι υπεύθυνος για την ειδική προπόνηση της εκγύμνασης, η οποία είναι απαραίτητη στα παιδιά και θα τα βοηθήσει στην βελτίωση της συναρμογής των κινήσεων τους.

Η συγκεκριμένη αυτή προπόνηση, θα γίνει σε συνεργασία με προπόνηση τεχνικής με προπονητή τον Μανώλη Παπαδάκη έχοντας ως στόχο την μέγιστη βελτίωση των παιδιών στο ατομικό και κατ' επέκταση στο ομαδικό επίπεδο. Η ακαδημία μας σέβεται το ποδόσφαιρο και τα παιδιά και για αυτό επενδύουμε στην ποιότητα της προπόνησης και στην καλύτερη εκπαίδευση τους με παιδαγωγικούς τρόπους διδασκαλίας για ακόμα καλύτερη ανάπτυξη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου