Super League: Πλατανιάς - Κέρκυρα 0-0

Πλατανιάς - Κέρκυρα 0-0
"Λευκή" ισοπαλία σήμερα στα Περιβόλια ανάμεσα σε Πλατανιά και Κέρκυρα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league. Μέτριο το πρώτο ημίχρονο, χωρίς ρυθμό, ανέβηκε η Χανιώτικη ομάδα στην επανάληψη, αλλά ο Γιαννακόπουλος "κατέβασε" τα ρολά.

Μοναδική καλή στιγμή στο 1ο ημίχρονο ήταν ένα τετ-α-τετ του Επστάιν στο 28ο λεπτό, το οποίο απέκρουσε ο Κοκκαλάς. Στην επανάληψη η Χανιώτικη έγινε απειλητική σε 3-4 περιπτώσεις αλλά κατάφερε να σκοράρει εξαιτίας του νεαρού πορτιέρο. Στο 63' ο Ντεβέσα πέρασε και τον Γιαννακόπουλο, αλλά ο Σιόντης έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Στο 79' ο Μπούντνικ απείλησε με κεφαλιά, αλλά ο Γιαννακόπουλος έδιωξε και στο 88ο λεπτό ο πορτιέρο της Κέρκυρας απέκρουσε νέα κεφαλιά του Μπούντνικ. Ο Γιαννακόπουλος κράτησε το μηδέν και στο 90' με εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Ντεβέσα.

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2017-2018
Αγωνιστική: 4η

Αναμέτρηση: Πλατανιάς - Α.Ο.Κ. 0-0
Ημερομηνία: Κυριακή 17/09/2017
Ώρα έναρξης: 18:15
Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης (41' Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (77' Γκρζέλτσακ), Κοροβέσης (82' Στόιτσεφ), Στάθης, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ενσικουλού, Ντεβέσα, Μπούτνικ.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σοϊλέδης, Γκόμες, Παμλίδης, Σπίνουλας, Ντουαλά (69' Ζορμπάς), Σιόντης, Ιωάννου (46' Αρτυματάς), Μπαλάφας, Επστάιν (89' Κόντος), Γρομητσάρης.

Διαιτητής: Στυλιάρας Δημήτριος (Αιτωλοακαρνανίας)
Α' Βοηθός: Νικολακάκης Βασίλειος (Ηρακλείου)
Β' Βοηθός: Απτόσογλου Ιορδάνης (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Φουκάκης Γεώργιος (Ηρακλείου)
Παρατηρητής: Φαντόπουλος Νικόλαος (Πειραιά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου