ΟΑΧ: 7 προπονητές, γυμναστής και διατροφολόγος στο τμήμα tennis

ΟΑΧ: 7 προπονητές, γυμναστής και διατροφολόγος στο τμήμα tennis
Καταξιωμένο, έμπειρο και πολύ ικανό είναι το νέο team προπονητών στο τμήμα tennis του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων συν την συνδρομή επίσης δύο επιστημόνων, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την εκγύμναση και την διατροφή των αθλητών.

Το νέο τεχνικό επιτελείο αποτελείται από επτά άτομα, με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Χάσκαρη. Πρόκειται για προπονητή που έχει αναδείξει στην καριέρα του δεκάδες τενίστες που στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας, όπως οι Αλέξανδρος Γιακούμποβιτς, Αϊτόρ Ζέρδιλας, Βαγγέλης Φραγκίστας, Νίκος Πιακής, Δημήτρης Λουκαρέας, Νίκος Κοντάκης, Δημήτρης Τζαμαλής, Αναστασία Νικολάου και αρκετούς ακόμη. Ήταν επί σειρά ετών προπονητής στον ΑΟ Βουλιαγμένης (11 χρόνια) και στον ΟΑ Αργυρούπολης (5 χρόνια).

Δίπλα στον Χάσκαρη βρίσκεται ένα επιτελείο από πολύ ικανούς προπονητές. Πρόκειται για τους Γρηγοράκη Πωλίνα, Καϋμενάκη Ηλία, Κατσιφαράκη Νίκο, Κατσουλάκη Ειρήνη, Πλατιά Νίκη και Σοκορέλη Αντώνη. Παράλληλα, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων συνεχίζει την συνεργασία με δύο επιστήμονες: την καθηγήτρια φυσικής αγωγής, Καλλιόπη Γεωργαρούδη και την διατροφολόγο, Χρυσή Τσαλίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου