ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: "Ο νόμος του Βεστάκη!"

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: "Ο νόμος του Βεστάκη!"
Ποδαρικό με "εξάρα" για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στο νέο πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας Χανίων πιστοποιώντας με το "καλημέρα" ότι είναι εκ' των φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο - επιστροφή στην Γ' Εθνική. Η σχετική ενημέρωση για το ματς με τον Ίκαρο στα Νεροκούρου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ:

«Εμφατική νίκη επί του Ικάρου στο γήπεδο των Νεροκούρου πέτυχε η ομάδα μας με 0-6! Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ θέλησε να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση και μόλις στο 3ο λεπτό ο Βεστάκης έκανε το 0-1, μετά από όμορφη πάσα του Γιακουμάκη στην πλάτη της άμυνας.

Το 0-2 ήρθε στο 33', όταν ο Βεστάκης κέρδισε τους πάντες στον αέρα και μετά από κόρνερ του Μποτωνάκη έκανε το 0-2. Είχαν προηγηθεί δύο δοκάρια για την ομάδα μας, με τους Ταταράκη (13') και Μποτωνάκη (29'). Κι ενώ ο Ίκαρος είχε μόλις κάνει σέντρα, ο Βεστάκης με ωραίο πλασέ έκανε χατ τρικ.

Παρθενική συμμετοχή για τον Μάνικο με γκολ, καθώς με ωραίο πλασέ «κρέμασε» τον τερματοφύλακα του Ικάρου στο 39', για να διαμορφώσει το 0-4 του α’ ημιχρόνου. Ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη, ωστόσο, ήρθαν άλλα δύο γκολ για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ από τον Βεστάκη (70') και Περδικάκη (82') για το τελικό 0-6.»

Διοργάνωση: 1η κατηγορία ποδοσφαίρου Χανίων
Διοργανώτρια: Ε.Π.Σ. Χανίων
Αγωνιστική περίοδος: 2017-2018
Αγωνιστική: 1η

Αναμέτρηση: Ίκαρος Μουρνιών - ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 0-6
Ημερομηνία: Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017
Ώρα έναρξης: 17:00
Γήπεδο: Νεροκούρου

Ίκαρος Μουρνιών (Γιώργος Αγελάκης): Μαρινόπουλος, Χριστόπουλος, Τσαρδακάς (70' Λέττας), Κρασάκης (65' Αρβανίτης), Χαϊντούτης, Βογιατζής, Πολυτίδης, Στεργίου (43′ Καραχάλιος), Πετράκης, Ι. Λαφαζάνης, Πατσαρίκας (85' Α. Λαφαζάνης).

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Βλαχάκης, Παληγεώργος, Βουρβαχάκης, Π.Ν. Γιακουμάκης, Γαλανίδης, Κυτράκης, Μποτωνάκης (80' Π. Γιακουμάκης), Ταταράκης, Μάνικος (76' Περδικάκης), Τσίτας (60' Γανωτής), Βεστάκης (85' Μαστραντωνάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου