Μινώταυρος: Αύριο το φιλικό με τον Άρη Σούδας

Μινώταυρος: Αύριο το φιλικό με τον Άρη Σούδας
Συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Μινώταυρου με καθημερινές προπονήσεις και φιλικούς αγώνες. Το τμήμα του Στέλιου Κουκουδάκη πραγματοποίησε σήμερα την τελευταία προπόνηση πριν τον δεκαπενταύγουστο, ενώ για αύριο - Κυριακή έχει προγραμματιστεί νέο φιλικό με τον Άρη Σούδας στο γήπεδο των Μουρνιών στις έξι και μισή το απόγευμα (18:30).

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 16 Αυγούστου στις Μουρνιές. Στο πρώτο τεστ το προηγούμενο Σάββατο ο Μινώταυρος σε "μίνι τουρνουά" που έγινε στον Ταυρωνίτη με την συμμετοχή του ΔΑΑΟΧ και της Σπάθας (διάρκειας 45 λεπτών κάθε αναμέτρηση) ήρθε ισόπαλος με την Σπάθα 1-1 και νίκησε τον ΔΑΑΟΧ με σκορ 1-0.

Η σύνθεση του Μινωταύρου στο ματς με την Σπάθα: Κουτουρόγιαννης (30' Σολανάκης), Καράκης, Πιτσιαδάκης, Κελαϊδής, Θάνος, Μανταδάκης, Περαθωράκης, Αμπράσι, Τσέλεβιτς, Δαμανάκης, Δημούσης.

Η σύνθεση του Μινωταύρου στο ματς με τον ΔΑΑΟΧ: Σολανάκης (55' Μουστάκας, 80' Ντουρομπολάκης), Παρδαλάκης, Θάνος, Παπαθεοδώρου, Κουκλάκης, Κουλάκης, Περαθωράκης, Μανωλεδάκης Γ, Καλαϊτζάκης, Δημούσης, Γιαννακίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου