Φιλικό: Γρανίτης - Αστέρας Χαλέπας 4-2

Φιλικό: Γρανίτης - Αστέρας Χαλέπας 4-2
Φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας με τον Γρανίτη να υποδέχεται τον Αστέρα Χαλέπας. Οι νεοφώτιστοι στην 1η κατηγορία Χανίων επικράτησαν με 4-2. Η προσέγγιση του αγώνα από την πλευρά της ομάδας της Χαλέπας:

«Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της περιόδου για την ομάδα μας διεξήχθη το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας με γηπεδούχο την ομάδα του Γρανίτη. Αν και ο Αστέρας αντιμετώπιζε ομάδα ανώτερης κατηγορίας κράτησε το παιχνίδι σε ισορροπία με μικρή υπεροχή από το 10 και μετά. Κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές στο 16' και στο 49' με τον Γιάννη Βαρουξάκη ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα (το δεύτερο με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Μετά το 60’ φάνηκαν τα πρώτα σημάδια κόπωσης. Οι πολλές αλλαγές αποσυντόνισαν την ομάδα και έτσι ο Γρανίτης πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα στο 78' και το 84' κατέκτησε την φιλική νίκη με 4-2. Ο προπονητής κος Ξενάκης είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά την νέα ομάδα του Αστέρα να αγωνίζεται σε παιχνίδι φιλικό μεν αλλά απέναντι σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου