Πανακρωτηριακός: Έξι ανανεώσεις παικτών

Ανανέωσαν οι Βασιλομιχελάκης, Μπαδιεριτάκης, Παπακαστρήσιος, Ξανθουδάκης, Χριστουλάκης και Βακαλουνάκης
Μετά την παραμονή του προπονητή Μανώλη Πηγουνάκη στην τεχνική ηγεσία ο Πανακρωτηριακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με έξι ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους: Βασιλομιχελάκη, Μπαδιεριτάκη, Παπακαστρήσιο, Ξανθουδάκη, Χριστουλάκη και Βακαλουνάκη. Η ανακοίνωση της ομάδας του Ακρωτηρίου:

«Μετά την ανανέωση του προπονητή Μανώλη Πηγουνάκη, η ομάδα μας έχει ξεκινήσει δυναμικά το προγραμματισμό για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ένα προγραμματισμό που στόχο θα έχει και πάλι τη κατάκτηση κάποιου τροπαίου, χωρίς αυτό βέβαια να αποτελεί αυτοσκοπό.

Για το λόγο αυτό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές: Βασιλομιχελάκη Στέφανο, Μπαδιεριτάκη Αθανάσιο, Παπακαστρήσιο Δημήτρη, Ξανθουδάκη Βαλεντίνο, Χριστουλάκη Κωνσταντίνο και Βακαλουνάκη Νίκο.

Η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας τους εύχεται πρώτα απ’ όλα υγεία και ευελπιστεί ότι μέσα από αυτή τη συνεργασία να ευοδωθούν παράλληλα με τους συλλογικούς και οι προσωπικοί τους στόχοι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου