"Δευκαλίωνας 1" και "Δευκαλίωνας 2"

Οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες ανοικτής θάλασσας "Δευκαλίωνας 1" και "Δευκαλίωνας 2"
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες ανοικτής θάλασσας "Δευκαλίωνας 1" (Χανιά - Γραμβούσα, 03/06/2017) και "Δευκαλίωνας 2" (Γραμβούσα - Χανιά 05/06/2017). Οι αγώνες οργανώθηκαν από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων (ΙΟΧ) ήταν μέρος του κοινού πρωταθλήματος του 2017 του ΙΟΧ με τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων (ΝΟΧ). Συμμετοχή δήλωσαν τέσσερα σκάφη:

➤ Το Πανέφη ΙΙ (Ι.Ο.Χ.) με κυβερνήτη τον Παναγιώτη Μπαρμπόπουλο και πλήρωμα τους: Μανώλη Μπαρμπόπουλο, Γιώργο Παπαδάκη, Έμυ Παπακωνσταντίνου, Κασσάνδρα Κουμάκη, Νεκταρία Λαβούτα, Ευάγγελο Κακάρογλου και Γιώργο Μαρκάκης.

➤ Το Κορμοράνος ΙΙ (Ν.Ο.Χ.) με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μανιουδάκη και πλήρωμα τους: Κωνσταντίνο Πλανάκη, Κωνσταντίνο Λουκάκη, Νίκο Περβανά, Γιώργο Αναστασόπουλο και Αθανάσιο Πελεκάνο.

➤ Το Γλαύκη ΙΙΙ (Ι.Ο.Χ.) με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μάμαλη και πλήρωμα τον Μαθιό Χαροντάκη.

➤ Το Άνεμος (Ι.Ο.Χ.) με κυβερνήτη τον Γρηγόρη Κνιθάκη και πλήρωμα τους: Τσεκούρα Ειρήνη και Στράτο Βεργανελάκη.

Στον πρώτο αγώνα δυστυχώς λόγω ήπιων ανέμων δεν μπόρεσε να τερματίσει κανείς και έτσι με την βοήθεια της μηχανής φτάσανε στην Γραμβούσα.

Την Δευτέρα ο αγώνας για την επιστροφή ξεκίνησε στις 10:30 και στα χρονικά όρια τερμάτισε πρώτο το σκάφος Κορμοράνος ΙΙ και δεύτερο το σκάφος Γλαύκη ΙΙΙ. Τα υπόλοιπα σκάφη δεν κατάφεραν να τερματίσουν εντός των χρονικών ορίων του αγώνα, λόγω και πάλι χαμηλής έντασης αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου