Chania BC: Η συνάντηση Γονέων - Αθλητών

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση γονέων και αθλητών του τμήματος μίνι του Chania B.C.
Πραγματοποιήθηκε χθες, με μεγάλη επιτυχία, η συνάντηση γονέων και αθλητών του τμήματος μίνι του Chania B.C. στο μέγαρο Πάνθεον. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος του Χανιώτικου συλλόγου, το οποίο -εκτός των πρακτικών μαθημάτων μπάσκετ προς τους αθλητές/τριες- αφορά και ψυχολογική υποστήριξη. Η θεματολογία:

1) Αθλητές Chania B.C. Ψυχολογική υποστήριξη εν όψει αγώνων που έχει σχέση με την διαχείριση συναισθημάτων όπως άγχος, θυμός, στεναχώρια και απογοήτευση λόγω ήττας, αδικία από διαιτητές ή προπονητές κ.λ.π. Δίδαξαν οι ψυχολόγοι του συλλόγου Μυρσίνη Δρακάκη και Δέσποινα Σπυρίδωνος.

2) Γονείς αθλητών Chania B.C. Συζήτηση εν όψει αγώνων που αφορά αντιμετώπιση τυχόν ακραίων συμπεριφορών από φιλάθλους άλλων αθλητικών συλλόγων καθώς επίσης εάν πρέπει οι γονείς να παρακολουθούν την προπόνηση των παιδιών τους ή όχι και για ποιους λόγους. Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο πρόεδρος Στέργιος Κοπτερίδης. Στο τέλος ακολούθησε διαλογική συζήτηση που είχε σχέση με τα εσωτερικά οργανωτικά θέματα του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου