Αγροτικός Αστέρας - ΑΟ Χανιά 2-0

Ήττα του ΑΟ Χανιά στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα
Εκτός έδρας ήττα για τον ΑΟ Χανιά, ο οποίος ηττήθηκε στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα με 2-0 για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της football league.

Το σκορ άνοιξε στο 47ο λεπτό με αυτογκόλ ο Θεολόγου. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 89ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τάι μετά από ανατροπή του Πάτο στην περιοχή της Χανιώτικης ομάδας.

Διοργάνωση: Football League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 19η

Αναμέτρηση: Αγροτικός Αστέρας - ΑΟ Χανιά 2-0
Σκόρερ: Θεολόγου (47' αυτογκόλ), Τάι (89' πέναλτι)
Ημερομηνία: Κυριακή 05/03/2017
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Ευόσμου "Δ. Κοντικάκης"

Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Μπουτζίκος, Κουκόλης (13' Βαφέας), Γκότοβος, Αργυρίου, Τάι, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Μέρντοβιτς (67' Ουνγιαλίδης), Πάτο, Γκέσιος (83' Φιλίπε).

ΑΟ Χανιά: Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου, Τσουκάνης, Ντούμος (62' Μηλιώτης), Σταματής (87' Μέρο), Ρούνεϊ, Λάσκαρης, Θεολόγου (73' Δρίζης).

Διαιτητής: Βρέσκας (Ημαθίας)
Α' Βοηθός: Παπαδάκης (Ημαθίας)
Β' Βοηθός: Κόλλιας (Ηπείρου)
4ος: Πάνος (Ηπείρου)

Τάι: "Είχαμε πάθος"

Ο σκόρερ του δευτέρου τέρματος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα. Ο Τάι εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη τύπου δηλώνοντας:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πάθος στο παιχνίδι μας, δημιουργήσαμε φάσεις αλλά δεν ήρθε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα ήρθε το γρήγορο γκολ και στην συνέχεια πήραμε την νίκη. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την νίκη και συνεχίζουμε έτσι.»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε και ο Νίκος Καραμπετάκης. Το μέλος του τεχνικού επιτελείου του Αγροτικού Αστέρα αναφέρθηκε τόσο στην αναμέτρηση όσο και στο κλίμα στην ομάδα. Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του στο βίντεο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου