Παπαβασιλείου: "Να στηρίξει ο κόσμος τον ΑΟ Χανιά"

Οι δηλώσεις του Σάκη Παπαβασιλείου μετά την νίκη του ΑΟ Χανιά επί του Πανελευσινιακού
Την στήριξη του φίλαθλου κοινού των Χανίων ζήτησε ο τεχνικός του ΑΟΧ, Σάκης Παπαβασιλείου, μετά και την χθεσινή επιβλητική εκτός έδρας νίκη επί του Πανελευσινιακού:

«Νιώθω υπερήφανος που συνεργάζομαι με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που σε κάθε παιχνίδι βγάζουν ψυχική δύναμη, θέληση και πάθος για να φέρουν την ομάδα μας όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα και να κάνουν υπερήφανους τους εαυτούς τους και κατ’ επέκταση τον κόσμο των Χανίων.

Δεν θέλω να γίνομαι γραφικός, θα είναι η τελευταία φορά που θα το πω, θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Καθημερινά δίνουμε τον δικό μας αγώνα, με πολύ ιδρώτα μέσα από τις προπονήσεις και αυτό που ζητάμε είναι να έρθει ο πληγωμένος κόσμος των Χανίων, να αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνουμε και όλοι μαζί ενωμένοι να πανηγυρίσουμε τις επιτυχίες της ομάδας μας και να τιμούμε την ιστορία των Χανίων.»

Για το αήττητο του ΑΟΧ: «Αυτό όπως έχω ξαναπεί οφείλεται ξεκάθαρα στο ότι οι πρωταγωνιστές μου άρχισαν να πιστεύουν στους εαυτούς τους, έχουν φιλοδοξίες και όνειρα στη ζωή τους και μέσα από τη μεγαλειώδη προσπάθεια που κάνουν, είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα δικαιωθούν και όλοι θα είμαστε υπερήφανοι εφόσον συνεχίσουμε με το ίδιο ζήλο και στα επόμενα παιχνίδια.»

Για το στόχο που έχει τεθεί: «Στόχος το έχω ξαναπεί είναι σε κάθε παιχνίδι να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο και να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι που παίζουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μέσα από αυτή την προσπάθεια θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια. Θέλουμε να βγαίνουμε νικητές στο γήπεδο και κάθε Κυριακή να κοιτάζουμε τη βαθμολογία και να είμαστε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου