Κισσαμικός: Η αποστολή για Αγροτικό Αστέρα

Η αποστολή των παικτών του Κισσαμικού για το ματς του Σαββάτου με τον Αγροτικό Αστέρα
Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Κισσαμικού στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, που ήταν η τελευταία πριν την αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τιάγκο Σίλβα - Θέος, ενώ για πρώτη φορά στην διάθεση του Σπύρου Μπαξεβάνου θα είναι οι Μπουγαΐδης, Ψιάνος. Το δελτίο του Νικόλτση δεν έχει εκδοθεί ακόμα λόγω της προσφυγής που είχε κάνει, θα πρέπει να τελεσιδικήσει η απόφαση.

Αναλυτικά η αποστολή, η οποία αναχωρεί το βράδυ της Πέμπτης από τα Χανιά: Λαζαρίδης, Πολίτης, Τσερκέζος, Γιαλούσης, Παντελάκης, Μπουγαΐδης, Τσοντάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Ψιάνος, Γκούμας, Ενγκουέμ, Μάριο Μαρτίνεθ, Ποκόνγκ, Κίκε, Στογιάνοφ, Μάντζης, Μίλιτς.

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω της επικείμενης εκκένωσης τμήματος του Δήμου Ευόσμου - Κορδελιού, εξαιτίας της βόμβας που βρέθηκε στην περιοχή της Διαλογής, η αναμέτρηση του Αγροτικού Αστέρα με τον Κισσαμικό θα διεξαχθεί το Σάββατο (11/02) στις 15:00, αντί για την Κυριακή (12/02) που ήταν αρχικά προγραμματισμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου