ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ - Εθνικός 0-1 (video)

Εντός έδρας ήττα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ από τον Εθνικό
Σωρεία ευκαιριών δημιούργησε κι έχασε η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, όχι μόνο για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας αλλά και κάτι παραπάνω στην αναμέτρηση με τον Εθνικό. Τελικά το τέρμα του Βενέτη στο 34ο λεπτό ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση.

Πρωτάθλημα: Γ' Εθνική
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Σεζόν: 2016-2017
Όμιλος: 4ος
Αγωνιστική: 20η

Αναμέτρηση: ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ - Εθνικός 0-1
Σκόρερ: Βενέτης (34')
Ημερομηνία: Κυριακή 19/02/2017
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Μουρνιών (Μινωταύρου)

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)
Α' Βοηθός: Γαρεφαλλάκης (Ηρακλείου)
Β' Βοηθός: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Οι δηλώσεις των προπονητών

Ευθύμιος Γεωργούλης (τεχνικός Εθνικού): «Να ευχαριστήσω την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την φιλοξενία. Όσο για τον αγώνα, στο α' ημίχρονο είμασταν πολύ καλοί, πετύχαμε ένα γκολ απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Στο β' ημίχρονο παίξαμε μαζική άμυνα, ο αντίπαλος είχε την υπεροχή.

Δε με αντιπροσωπεύει το αμυντικό παιχνίδι, αλλά από τη στιγμή που είσαι μπροστά στο σκορ και έχεις ελλείψεις, κοιτάζεις να διασφαλίσεις το σκορ. Έχουμε νέα παιδιά και πιστεύω το μέλλον τους ανήκει.

Το Σάββατο θα είναι ένα πραγματικό ντέρμπι με τον Ιωνικό στη Νίκαια. Θεωρώ δεδομένο ότι η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ θα παραμείνει στην κατηγορία, είναι πολύ καλή ομάδα και υπάρχουν άλλες ομάδες αδύναμες που δεν θα αντέξουν.»

Γιάννης Κατσούλης (τεχνικός ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ): «Να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο, αλλά περισσότερα στα παιδιά μου. Κάναμε ένα γεμάτο παιχνίδι, με ευκαιρίες, αλλά δεν πετύχαμε το γκολ. Φαινόταν ότι είχαμε πίεση στα τελειώματά μας. Σίγουρα είναι ένα στενάχωρο αποτέλεσμα.

Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος ο στόχος θα υλοποιηθεί. Το ματς ως προς την εξέλιξή του δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά η ομάδα θα πετύχει αυτό που της αξίζει. Υπάρχει ένας μικροεκνευρισμός γιατί η μπάλα δε μπαίνει στα δίχτυα.

Θεωρώ όμως ότι είχαμε σε μεγάλο διάστημα καθαρό μυαλό, αλλά δεν είμασταν τυχεροί. Αναφορικά με την αλλαγή του Ντα Κόστα, μου το ζήτησε ο ίδιος, λόγω ενός μυικού τραυματισμού. Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια, συνεχίσουμε στην επόμενη ημέρα και είμαι αισιόδοξος.»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου