ΟΦΗ: Η αποστολή για Τρίκαλα

Η αποστολή των παικτών του ΟΦΗ για την αυριανό ματς στα Τρίκαλα
Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (06/12) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (07/12, 15:00) στα Τρίκαλα. Ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε για την αποστολή 18 παίκτες. Αυτοί είναι οι:

Δάφκος, Δερμιτζάκης, Βαλλιάνος, Κομεσίδης, Όστοιτς, Χαντί, Φαζός, Βουό, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Νάστος, Αντουκόρ, Κιάσσος, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, Μάνος, Μπολάκης, Όγκμποε.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κώτσιος, Μίκιτς, οι οποίοι δεν είναι ακόμη έτοιμοι από τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν και οι Μασάδο, Χίσι, Ροβίθης, Βρεττός, Κασμερίδης, Τουγλής, Μανιαδής Κοντογιάννης.

Η αποστολή του ΟΦΗ μετά την προπόνηση γευμάτισε στο Galaxy. Μετά το παιχνίδι της Τετάρτης (07/12) θα επιστρέψει στην Αθήνα με το πούλμαν και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

Την Πέμπτη (08/12) το πρωί θα «πετάξει» για Ηράκλειο και με προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της ίδιας μέρας (17:00) θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά (Κυριακή 11/12), για την 5η αγωνιστική της Football league.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου