Κ20: ΠΑΟΚ - Πλατανιάς 0-0 (video)

Λευκή ισοπαλία στο γήπεδο της Νέας Μεσημβρίας για τις ομάδες Κ20 του ΠΑΟΚ και του Πλατανιά
Σε ένα κακό παιχνίδι χωρίς φάσεις και καλό ρυθμό, με τον δυνατό αέρα να στέκεται εμπόδιο στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, η Κ20 του Πλατανιά αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην Νέα Μεσημβρία κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 14η αγωνιστική του σχετικού πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Οι παίκτες των δύο ομάδων έδειξαν να έχουν διάθεση από τα πρώτα λεπτά αλλά ο άνεμος δυσκόλευε πολύ την κατάσταση και έτσι οι φάσεις στο πρώτο μέρος ήταν ελάχιστες. Ο δυνατός αέρας ήταν μάλιστα ελαφρώς υπέρ των Κρητικών, οι οποίοι ήταν πιο απειλητικοί στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πάμπλο Γκαρσία αποφάσισε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, πέρασε τον Χατζηστραβό και τον Χατζηδίμπα στο παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ έγινε πιο απειλητικός χωρίς όμως να δημιουργεί τελικές.

Στο 78' ο Δοδοντσάκης μετά από κόρνερ πλάσαρε μέσα από την μικρή περιοχή, πάνω όμως στον αντίπαλο τερματοφύλακα, όπως έκανε και στο 85' ο Χατζηστραβός στην κορυφαία ευκαιρία του αγώνα. Στο 89' ο Σιαμπάνης έκανε εξαιρετική απόκρουση σε προσπάθεια της Χανιώτικης ομάδας και το "λευκό" 0-0 έμεινε μέχρι την λήξη του αγώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου