Άρης - ΑΟ Χανιά 2-1

Ήττα στο φινάλε για τον ΑΟ Χανιά από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη
"Λύγισε" στο φινάλε ο ΑΟ Χανιά, ο οποίος γνώρισε την ήττα στην Θεσσαλονίκη από τον Άρη. Η Χανιώτικη ομάδα προηγήθηκε στο σκορ με τον Ζέρη (με πλασέ στην δεξιά γωνιά της εστίας του Διούδη) στο 19ο λεπτό.

Ο Άρης ισοφάρισε στο 40ο λεπτό όταν ο Τζανακάκης με πάσα ακριβείας βρήκε τον Τάτο, ο οποίος με αριστερό πλασέ δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει τον Αθανασίου.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Τάτος έκανε την σέντρα, ο Ζόρο στην προσπάθειά του να απομακρύνει με κεφαλιά τροφοδότησε τον Καπνίδη, ο οποίος με πλασέ "έγραψε" το τελικό 2-1.

Από ένα δοκάρι για κάθε ομάδα. Στο 6ο λεπτό ο Τσουκάνης εκτέλεσε φάουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Ο Άρης απάντησε στο 16' όταν ο Ιντζίδης, έπειτα από φάση διαρκείας, έστειλε την μπάλα στην ρίζα του αριστερού δοκαριού της εστίας του Αθανασίου.

Διοργάνωση: Football League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 7η

Αναμέτρηση: Άρης - ΑΟ Χανιά 2-1
Σκόρερ Άρη: Τάτος (40'), Καπνίδης (91')
Σκόρερ ΑΟ Χανιά: Ζέρης (19')

Ημερομηνία: Πέμπτη 22/12/2016
Ώρα έναρξης: 17:00
Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Ιντζίδης, Ανάκογλου, Τζανακάκης, Ίλιτς, Τσουμάνης (67' Τζιμπούρ), Μπαργκάν, Τάτος, Παυλίδης (87’ Καπνίδης), Ραούλ Μπράβο, Ντούνης (74' Μιλούνοβιτς).

ΑΟ Χανιά (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Ηρακλής, Θεολόγου, Γκεμίσης (89' Ζόρο), Φουρλάνος, Τσουκάνης, Αποστολόπουλος (68' Ντούμος), Σιάννης, Σταματής, Βαρούχας (56' Νικολόπουλος).

Διαιτητής:Γιάννης Γκουγκούδης (Σερρών)
Α' Βοηθός: Κοσμάς Χαρίσης (Γρεβενών)
Β' Βοηθός: Αναστάσιος Ζιγκερίδης (Σερρών)
4ος: Κώστας Κοτσάνης (Δράμας)
Παρατηρητής: Αθανάσιος Βέλλιος (Ξάνθης)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου