Κύπελλο: Πλατανιάς - Σπάρτη 1-0

Νίκη του Πλατανιά επί της Σπάρτης για το κύπελλο Ελλάδος
Παρθενική νίκη στην φετινή διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδος για τον Πλατανιά, ο οποίος επικράτησε με 1-0 της Σπάρτης για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης, κάνοντας παράλληλα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί γρήγορα, καθώς είχε μόλις δύο καλές στιγμές, μία από κάθε ομάδα. Πρώτος απείλησε ο Πλατανιάς, όταν στο 26ο λεπτό ο Γιορέντε έβγαλε την σέντρα από αριστερά, ο Γουνδουλάκης έπιασε την κεφαλιά από πολύ καλή θέση, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι κι έφυγε ελάχιστα άουτ.

Η Σπάρτη απάντησε λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, όταν στο 42' ο Μπουντόπουλος έμεινε όρθιος στο μαρκάρισμα του Καρυπίδη, μπήκε στην περιοχή, αλλά από καλή θέση πλάσαρε άστοχα.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Μόλις στο 49ο λεπτό ο Γιορέντε έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Ισπανός μπακ, έσπασε το τεχνητό offside, γύρισε πολύ την μπάλα στον Γουνδουλάκη και αυτός από το ύψος του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για την Χανιώτικη ομάδα.

Ο Πλατανιάς πίεσε για δεύτερο τέρμα κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Τσουράκη και τον Στανισάβλιεβιτς, ενώ η Σπάρτη έφτασε κοντά στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις, όταν στην πρώτη της καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηλιόπουλος βρέθηκε απέναντι στον Κοκκαλά, αλλά σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Αγωνιστική περίοδος: 2016-2017
Φάση: 2η
Αγωνιστική: 2η
Όμιλος: 2ος

Αναμέτρηση: Πλατανιάς - Σπάρτη 1-0
Σκόρερ: Γουνδουλάκης (51')
Κίτρινες κάρτες: Στανισάβλιεβιτς (52') / Αναστασόπουλος (86')

Ημερομηνία: Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016
Ώρα έναρξης: 15:90
Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων

Πλατανιάς (Γ. Παράσχος): Κοκκάλας, Γιορέντε, Πριντέντα, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γουνδουλάκης, Μενδρινός (85' Ηλιάδης), Τσουράκης (78' Κάργας), Ντίνας (68' Στάθης), Ντιλαβέρ.

Σπάρτη (Σ. Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς (57' Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος (84' Κατσίκης), Μπουντόπουλος (59' λ.τρ. Βελλίνης), Αναστασάκος.

Διαιτητής: Μουρτζάκης Ιωάννης (Ηρακλείου)
Α' Βοηθός: Τρουλινός Κωνσταντίνος (Ηρακλείου)
Β' Βοηθός: Κοκμοτός Ιωάννης (Ρεθύμνου)
4ος: Σταυρουλάκης Γεώργιος (Ρεθύμνου)
Παρατηρητής: Γιανναδάκης Εμμανουήλ (Λασιθίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου