ΟΦΗ - Ηρόδοτος 2-2 (video)

Φιλική ισοπαλία 2-2 ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ηρόδοτο
Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Τετάρτη (28/09) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ηρόδοτο. Ο Νίκος Νιόπλιας είχε την ευκαιρία να τσεκάρει παίκτες που προερχόταν απο τραυματισμούς (Μπουρσέλης, Κομεσίδης, Χίζι) και έχουν επιστρέψει στο πρόγραμμα, αλλά και παίκτες χωρίς μεγάλη συμμετοχή στα τελευταία παιχνίδια.

Το σκορ άνοιξε για τον ΟΦΗ ο Μπουρσέλης στο 17ο λεπτό μετά απο συνδυασμό Σουλέ - Βρεττού, ενώ το δεύτερο γκολ για τον ΟΦΗ σημείωσε ο Ροβίθης στο 35' έπειτα απο προσπάθεια του Βρεττού. Ο Ηρόδοτος ισοφάρισε δυο φορές τον ΟΦΗ με πέναλτι.

Το ένα στο 31' με το οποίο ο Φραγκουλάκης έκανε το 1-1 και το άλλο στο 50' με τον Μυλωνά να διαμορφώνει το τελικό 2-2. Να σημειωθεί ότι το Σάββατο (01/10) στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ θα δώσει ένα ακόμη φιλικό αυτή την φορά με τον ΑΟ Χανιά.

ΟΦΗ: Kασμερίδης (46' Παπαδάκης), Κιάσσος, Τουγλής (73' Νηστικάκης), Χίζι, Φαζός, Κομεσίδης, Σουλέ, Μπουρσέλης (46' Μανιαδής), Μάνος (73' Κομνηνός), Ροβίθης (46' Όγκμποε), Βρεττός.

Ηρόδοτος: Λουτριώτης, Φραγκουλάκης, Ζαφείρης, Κανδυλάκης, Μπαλάφας, Μπάμπης, Καργιωτάκης, Νικολάου, Γαρεφαλάκης, Παρθενιάδης, Αχιλλέως.

Έπαιξαν ακόμη οι: Γιαννόπουλος, Μήτρου Β, Μήτρου Ν., Φράγκος, Μυλωνάς, Παπαγγελής, Παναγιωτάκης, Τζοβάρας, Μπερνιδάκης, Νικολάου Πρ.

Διαιτητές: Φερετζάκης, Λαλιώτης, Φανουράκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου