Η κλήρωση του κυπέλλου για τον ΑΟ Χανιά

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΑΟ Χανιά, Γιώργου Μελά, για την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος.
Στον δεύτερο όμιλο της φάσης των "32" του κυπέλλου Ελλάδος τοποθετήθηκε ο ΑΟ Χανιά, όπου θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό, τον συντοπίτη Πλατανιά και την Σπάρτη.

Ο πρόεδρος του Α.Ο.Χ. Γιώργος Μελάς, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την διαδικασία της κλήρωσης μαζί με τον αντιπρόεδρο Σωτήρη Μαυρονάσιο, δήλωσε:

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει εύκολη κλήρωση. Μόνο και μόνο ότι βρίσκουμε απέναντί μας δύο ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, αυτομάτως η κλήρωση χαρακτηρίζεται δύσκολη. Ιδιαίτερα όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό και τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Πλατανιά.

Η Σπάρτη μπορεί να είναι νέα ομάδα, όμως, έχει μία ισχυρή διοίκηση και δείχνει ότι θέλει να φθάσει πολύ ψηλά. Από εκεί και πέρα, εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και το κέρδος που θα έχει από αυτά τα παιχνίδια, αφού οι παίκτες θα αποκτήσουν εμπειρίες παίζοντας απέναντι σε μεγάλες ομάδες.

Ευχόμαστε ο κόσμος να απολαύσει τα παιχνίδια και να έρθει στο γήπεδο, να σταθεί δίπλα στην ομάδα μας και τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου