Γιακουμάκης: "Ότι καλύτερο προκύψει"

Η συνέντευξη του παίκτη του Πλατανιά, Γιώργου Γιακουμάκη, στην ΕΡΑ σπορ
Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ σπορ και στην εκπομπή του Σήφη Βοτζάκη "Μικρόφωνο στα Γήπεδα" μίλησε ο σκόρερ του πρώτου -χρονικά- τέρματος της φετινής Super League, Γιώργος Γιακουμάκης, στην νίκη του Πλατανιά μέσα στην Κέρκυρα με 1-0.

Ο νεαρός επιθετικός αναφέρθηκε στον τραυματισμό του την περασμένη χρονιά (ρήξη χιαστού στις 29 Νοεμβρίου), το ξεκίνημα του ίδιου και του Πλατανιά στην νέα σεζόν, αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος...

Για τον τραυματισμό και το πρώτο γκολ του μετά από 10 μήνες: «Μετά από 10 μήνες έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι και νιώθω χαρούμενος γι αυτό. Όταν σημείωσα το γκολ, γύρισαν εικόνες από το τελευταίο δεκάμηνο, αλλά πλέον νιώθω δικαιωμένος.»

Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα: «Μετά το γκολ που πετύχαμε θα μπορούσαμε να σημειώσουμε κι άλλο ένα, όπως και η Κέρκυρα θα μπορούσε να ισοφαρίσει. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, καθώς πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή εμφάνιση σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο.»

Για τον Κουλιμπαλί: «Ήταν μια πολύ σημαντική μονάδα για εμάς, αλλά το κενό του θα καλυφθεί μέσα από την ομάδα, καθώς διαθέτουμε τους παίχτες, ώστε να μην φανεί η απουσία του.»

Για τους στόχους του Πλατανιά: «Ο στόχος είναι ίδιος με πέρυσι. Γρήγορη παραμονή και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει.»

Για τον προπονητή του Γιώργο Παράσχο: «Δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός προπονητής, αλλά και ένας σπουδαίος άνθρωπος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου