Ρηγάκης - Σανταμούρης στην Επισκοπή

Δύο ακόμη μεταγραφές ανακοίνωσε σήμερα η Επισκοπή
Ο Δημήτρης Ρηγάκης και ο Γιάννης Σανταμούρης είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Επισκοπής. Πρόκειται για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό και τον επίσης έμπειρο 32χρονο τερματοφύλακα όπου αμφότεροι θα φορέσουν την φανέλα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας την νέα σεζόν. Οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιρική, Δημήτρη Ρηγάκη. Ο έμπειρος ακραίος επιθετικός έχει γεννηθεί στις 2/8/1988 και έχει ύψος 1.73μ.. Έχει πλούσια εμπειρία, εντός αλλά και εκτός Κρήτης. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Αστέρα Ρεθύμνου σε ηλικία 6 χρονών. Κατόπιν πήγε στον ΟΦΗ. Έπειτα αγωνίστηκε στον Αστέρα Περάματος (Δ' Εθνική), στον ΠΑΟΚ, στην Χερσόνησο (Γ' Εθνική), στον Ρούβα (Γ' Εθνική), ΠΟΑ (Γ' Εθνική), στον Αγροτικό Αστέρα (Β' Εθνική), στον Θερμαϊκό (Γ' Εθνική), στον Αστέρα Ρεθύμνου (Γ' Εθνική), στον Ερμή Ζωνιανών (Γ' Εθνική), και στην ΑΕ Μυλοποτάμου (Α' τοπικό). Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές όσο και ατομικές επιτυχίες.»

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Σανταμούρη. Ο έμπειρος πορτιέρο συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας μας και έκλεισε συμφωνία για τη σεζόν 2016-17. Ο Σανταμούρης έχει γεννηθεί στις 28/9/1984 και έχει ύψος 1.80μ. Ο εν λόγω γκολκίπερ έχει πλούσια εμπειρία αφού στο παρελθόν πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό. Ακολούθησαν δυο χρονια στην ΑΕΚ και έπειτα πήγε στον Ηρακλή Ψαχνών. Οι ομάδες στις οποίες έκτοτε αγωνίστηκε ήταν, ο Θρίαμβος Αθηνών, Περαμαϊκός, Άρης Αμφιάλης, ΑΕ Κω, ΑΟ Δικαίου, Μεθώνη, ΟΦ Αρμένων, ΑΕ Μυλοποτάμου. Ο σύλλογός μας του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες.»

Ρηγάκης: "Να βρεθούμε στην Γ' Εθνική"

Αμέσως μετά την οριστική συμφωνία, ο Δ. Ρηγάκης τόνισε στο aoepiskopis.gr: «Στόχος δικός μου είναι πάντα να πρωταγωνιστώ. Εύχομαι να έχω υγεία και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας που είναι να βρεθεί στην Γ' Εθνική.»


Σανταμούρης: "Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου"

Λίγο μετά το κλείσιμο της συμφωνία, ο έμπειρος γκολκίπερ ανέφερε στο aoepiskopis.gr: «Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον πρόεδρο, κ. Νικολιδάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να δικαιώσω την επιλογή του και για να έρθουν σε πέρας οι στόχοι της ομάδας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου