Πλατανιάς: Η ώρα για τους νέους κατόχους διαρκείας

Αρχίζει από αύριο η διάθεση των καρτών διαρκείας του Πλατανιά σε νέους κατόχους
Από αύριο - Τετάρτη (27 Ιουλίου 2016) ξεκινά η διάθεση των καρτών διαρκείας του Πλατανιά σε περσινούς και νέους κατόχους. Αναλυτικότερα, οι τιμές των νέων καρτών διαρκείας έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ 3

– Στην Θύρα 3 η νέα κάρτα διαρκείας κοστίζει 120 ευρώ για τους παλαιούς, αλλά και για τους νέους κατόχους.

– Στην Θύρα 3, στην ζώνη για τους οργανωμένους φιλάθλους (ULTRAS), η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας ανέρχεται σε 80 ευρώ. Η τιμή αφορά παλαιούς και νέους κατόχους.

– Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων δίνει την δυνατότητα σε ανέργους και πολυτέκνους να αποκτήσουν κάρτα διαρκείας στην Θύρα 3 καταβάλλοντας μόλις 80 ευρώ και για τους 15 εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

– Στο κέντρο της Θύρας 3 διατηρείται, για ακόμη μία αγωνιστική σεζόν, η οικογενειακή κερκίδα, όπου ένας γονέας με το παιδί του μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος με κάρτα διαρκείας συνολικού κόστους 150 ευρώ. Για κάθε επιπλέον παιδί το κόστος της οικογενειακής κάρτας διαρκείας αυξάνεται κατά 20 ευρώ. Έτσι, λοιπόν, το κόστος της κάρτας διαρκείας στην οικογενειακή κερκίδα για ένα γονέα με δύο παιδιά ανέρχεται φέτος σε 170 ευρώ, για ένα γονέα με τρία παιδιά σε 190 ευρώ κτλ.

ΘΥΡΕΣ 1 & 2

– Στις Θύρες 1 και 2 διατηρούνται οι δύο ζώνες (1Β και 2Β) και οι οποίες αποτελούν και το μεγαλύτερο τμήμα των δύο Θυρών. Στις συγκεκριμένες ζώνες η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους καρτών διαρκείας ανέρχεται φέτος σε 200 ευρώ. Για τους νέους κατόχους η τιμή παραμένει στα 250 ευρώ.

– Στις δύο μικρές ζώνες (1Α & 2Α) των Θυρών 1 και 2, που βρίσκονται δίπλα ακριβώς στην Θύρα VIP η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους καρτών διαρκείας ανέρχεται φέτος σε 280 ευρώ. Για τους νέους κατόχους η τιμή παραμένει στα 300 ευρώ.

ΘΥΡΑ VIP

– Στην Θύρα VIP η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους ανέρχεται σε 600 ευρώ. Για τους νέους κατόχους η τιμή διαμορφώνεται στα 800 ευρώ.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων δίνει την δυνατότητα προκαταβολής 50% του ποσού με την εγγραφή για κάρτα διαρκείας και αποπληρωμής με την παραλαβή της κάρτας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Για παλιούς κατόχους διαρκείας: Οι φίλαθλοι του Πλατανιά που θέλουν να ανανεώσουν τις θέσεις τους, θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα και την κάρτα διαρκείας της σεζόν 2015-2016.

Για νέους κατόχους: Οι νέοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα και σε έντυπη επίσημη μορφή τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χανιά: Official Store Χανίων - Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή (απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ).

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-13:00, Τετάρτη & Παρασκευή 18:00-20:00

Πλατανιάς: Official Store Πλατανιά Χανίων.

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 09:00-14:30 και 17:00-22:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου