Οι "μπέμπηδες" νίκησαν τους "μπαμπάδες"

Οι "μπέμπηδες" νίκησαν τους "μπαμπάδες"
Με μία όμορφη γιορτή έκλεισε η φετινή σεζόν για την Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΟ Κεραμειά, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά στα πρωταθλήματα Τζούνιορ και Προτζούνιορ που διοργάνωσε η ΕΠΣ Χανίων.

Στο γήπεδο των Νεροκούρου, οι πιτσιρικάδες των Λουτζακλή - Μαυρεδάκη κόντραραν στα ίσια τους μπαμπάδες τους και νίκησαν με 4-3, με πέναλτι στις καθυστερήσεις που εκτέλεσε ο Άγγελος Junior Λουτζακλής!

Ακολούθησε κέρασμα από τις μαμάδες των μικρών ποδοσφαιριστών, καθώς και ψησταριά (προσφορά των καταστημάτων "Μπούρμπος"). Στην κλήρωση που έγινε, τρεις τυχεροί κέρδισαν ένα φούρνο μικροκυμάτων, ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια και μία αυθεντική μπάλα του Euro 2016.

Στην γιορτή ήταν παρόντες ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Γιώργος Βούρβαχης, μαζί με μέλη του ΔΣ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Χανίων Παναγιώτης Γιαννακάκης, αλλά και τα μέλη της πρωταθλήτριας Χανίων ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, η οποία πρόσφατα πήρε την άνοδο για την Γ' Εθνική, οι Ξενάκης, Μπουρδαντωνάκης και Τραχανατζής, όπως και ο αρχηγός της ομάδας των Κεραμειών, Βασίλης Γωνιωτάκης.

Παρών ήταν και ο αρχηγός του Α.Ο. Κεραμειά και προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας, Κώστας Νιαουνάκης. Κατά την διάρκεια της γιορτής βραβεύτηκε ο ιδιοκτήτης του Italian Factory Outlet κ. Άκης Παινεσάκης, για την προσφορά του στην Ακαδημία την πρώτη αγωνιστική της σεζόν.

Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας των Τζούνιορ, Νίκος Ποθητός, γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με τους συμπαίκτες του, με μία εντυπωσιακή τούρτα - φανέλα του Α.Ο. Κεραμειά. Το Δ.Σ. της Ακαδημίας του Α.Ο. Κεραμειά εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι και δίνει ραντεβού για τα τέλη Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου