Χατζηνικολάου: "Ο Πλατανιάς αδικεί τον εαυτό του"

Έναν παλαιό γνώριμο θα βρει μπροστά του ο Πλατανιάς αυτήν την αγωνιστική. Έναν που συνδύασε τ' όνομά του με την πλέον ευχάριστη στιγμή στην ποδοσφαιρική ιστορία της Χανιώτικης ομάδας. 

Ο λόγος για τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ο οποίος ήταν ο προπονητής στην ιστορική άνοδο του Πλατανιά στην super league (και στα παρθενικά παιχνίδια στην μεγάλη κατηγορία). 

Ο έμπειρος τεχνικός θα είναι -αυτή την φορά- αντίπαλος καθώς βρίσκεται στον πάγκο του προσεχούς αντιπάλου της Χανιώτικης ομάδας, του Πανθρακικού. Ο Χατζηνικολάου μίλησε για όλα αυτά στον Νίκο Τσιώκο και στην αθλητική ιστοσελίδα gazzetta.gr...

Κόουτς έχετε ζήσει ωραίες στιγμές με τον Πλατανιά. Τι σας έρχεται πρώτα στο μυαλό, όταν βλέπετε ότι είναι ο προσεχής σας αντίπαλος;

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε μία ομάδα που παλεύει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους για να διατηρήσει όποια ελπίδα έχει για την παραμονή και κοιτάζω μόνο αυτή.

Σίγουρα έχω θετικά συναισθήματα από τον Πλατανιά, αλλά τώρα είμαι στον Πανθρακικό και θα κοιτάξω να κερδίσω και την ομάδα του Πλατανιά.

Πάντα έβλεπα και παρακολουθούσα τον Πλατανιά, έχω επαφές με τους ανθρώπους τους συλλόγου, αλλά τώρα είμαι σε μία ομάδα που πασχίζει για την παραμονή και θα πρέπει να κερδίσει αν θέλει να διατηρήσει την ελπίδα να σωθεί. Έχω συναισθήματα φίλα προσκείμενα προς τον Πλατανιά, αλλά τι να κάνουμε!

Έτσι τα φέρνει η ζωή ε;

Ναι.

Από εκεί και πέρα, τι πρέπει να προσέξει ο Πανθρακικός για να πάρει θετικό αποτέλεσμα;

Ο Πλατανιάς, με το υλικό που έχει, αδικεί τον εαυτό του. Θα έπρεπε να είναι πιο πάνω στη βαθμολογία, έχει καλή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι καλός ειδικά μεσοεπιθετικά. Εμείς θα πρέπει να καταβάλουμε πάθος και ψυχή και μαζί με τους φιλάθλους μας να δημιουργήσουμε μία ωραία ατμόσφαιρα με θετική αύρα για να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι.

Τέλος, έχει παίξει ρόλο στη θέση του Πανθρακικού το γεγονός ότι δεν έχει εκμεταλλευτεί την έδρα του;

Ναι. Πέρυσι ο Πανθρακικός εκμεταλλεύτηκε την έδρα του. Φέτος δεν μπόρεσε να το καταφέρει αυτό. Έστω και προς το τέλος πρέπει να αλλάξει αυτό, να διεκδικήσουμε και να πάρουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια για να σωθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου