Μαραντάς: "Δυνατή άμυνα ο Κισσαμικός"

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο προπονητής των Τρικάλων, Γιώργος Μαραντάς. Εστιάζουμε στα σημεία όπου αναφέρεται στην αυριανή αναμέτρηση με τον Κισσαμικό:

«Την Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε τον Κισσαμικό στην Κρήτη, μια ομάδα 6η στη κατάταξη με 25 βαθμούς, έχοντας περάσει πρόσφατα από την έδρα της Καρδίτσας, μια έδρα που ξέρετε τι σημαίνει. 

Κύριο όπλο του προσεχούς αντιπάλου μας εκτός από την δυνατή έδρα του είναι η άμυνα του (3η καλύτερη στην κατηγορία με δέκα γκολ παθητικό) και η ομοιογένεια του, που μπορεί εσείς να μην τους γνωρίζετε, εκτός και θυμόσαστε το πρώτο παιχνίδι, αλλά έχουν έμπειρους ποδοσφαιριστές με συμμετοχές παλαιότερα στην Super League. 

Xχρειαζόμαστε λοιπόν σαν ομάδα ολόκληρη την ενέργεια μας, τακτική γνώση και απόλυτη συγκέντρωση για να πετύχουμε τον στόχο μας, τρεις ή έναν βαθμό θα σας εξηγήσω αργότερα. Οι παίκτες μας γνωρίζουν τον αντίπαλο πολύ καλά, γνωρίζουν την δουλειά τους και φυσικά γνωρίζουν πως θα τους αντιμετωπίσουν. 

Κάθε μέρα αυτό κάνουμε στο γήπεδο στις προπονήσεις. Έχουμε Ντόικιτς και Γκμπαλέ τραυματίες, τον Δουκάκη που μόλις επανήλθε από τραυματισμό αλλά είναι τιμωρημένος (4η κάρτα) και από χθες τον Ναβάρο, χωρίς προπόνηση εξαιτίας ενός μικροτραυματισμού. 

Θα δούμε μέχρι την Κυριακή. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και πολύ χρόνο. Σας το εξηγώ: με 68-70 βαθμούς πηγαίνεις στην Super League, άρα: έχουμε 31 βαθμούς χρειαζόμαστε άλλους 37-39 βαθμούς για να πετύχουμε τους στόχους μας. 

Εντός έδρας έχουμε 8 αγώνες και 9 εκτός. Χρειαζόμαστε 4 νίκες εκτός και κάποιες ισοπαλίες. Άρα η ομάδα παίζει και για τρεις αλλά και για ένα βαθμό σε κάθε αγώνα. Είναι δύσκολο;»

Για το αν υπάρχει άγχος και πίεση μετά την ήττα από τον Απόλλωνα: «Άγχος έχουν όλοι οι παίκτες οι οποίοι μπορούν εύκολα να το ξεπεράσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ δεν βλέπω να ξεφεύγουν πολύ οι αντίπαλοι μας. Εμείς στόχο έχουμε να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ξεκινάμε με τον Κισσαμικό. Αν τους μεταφέρετε άγχος είναι και μέρος της δουλειάς μας.»

Για τον Φαγιέ: «Είναι προπονημένος αλλά λόγω λίγων λεπτών συμμετοχής δεν μπορεί να αγωνιστεί 90 λεπτά. Θα είναι όμως στην αποστολή. Το ίδιο ισχύει και για τον Βρούτσινα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου